sunnuntai 20. heinäkuuta 2008

Somerniemen kesätorin tuliaiset

Täällä taas "meiningissä mukana". Tuli ihan vierotusoireita, olinhan sentään ja jopa melkein neljää päivää poissa näistä kuvioista (hehehee). Kuten edellisessä postauksessa vähän aavistelinkin oli minulla hieman liian kunnianhimoinen suunnitelma viikonloppua varten. Nimittäin, kesäkulkutauti kaatoi minun sänkyyn, mutta jotain kuitenkin ehdin tehdä ja nähdä.

Lauantaina olin Somerniemen kesätorilla, joka on kesäinen ilmiö "keskellä ei mitään". Kun ajat pitkin Somero-Helsinki tietä, niin yhtäkkiä metsien jälkeen onkin hulinaa ja vilskettä, autoja ojan pientareita pitkin ja poikin. Joka kesälauantai klo 8 - 14 kokoontuu Somerniemelle noin parisen sataa myyjää, ja tarjolla on tyyliin rattikelkasta vihanneksiin. Kesätorin tunnelma on mutkaton ja kodikas. Jos olet siellä suunnalla, niin suosittelen lämpimästi käyntiä Somerniemen kesätorilla. Kesäkauden viimeinen pidetään 6.9.





Tavoilleni uskollisena en päässyt kesätorilta ilman löytöjä tälläkään kertaa. Mukaani tarttuivat pienet ja söpöt leivosmuotit (2 e koko satsi), wanha kakkuvuoka (8 e) sekä hieman sinertävä lasipurkki (8 e), purkki muistuttaa hieman Riihimäen Ihanne-purkkia malliltaan.
Kakkuvuokia voi käyttää monellakin tapaa kuin sillä ihan perinteisellä, siihen voi istuttaa vaikka joulun aikaan hyasintin tai tulppaanin jäkälien ja oksien kera, tai sitten siihen voi laittaa kynttilöitä hiekassa. Kakkuvuoasta voisi tehdä myös kukka-amppelin.

Kerro, mihin Sinä olet vanhoja kakkuvuokia käyttänyt?!

9 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ihania lomakuvia:) Kakkumuotteja olen käyttänyt alustoina kynttilöille, maljakkona... Vähän riippuu muodosta. Nyt on niin kova remontti käynnissä, että ei pääse tekemään mitään sisustusjuttuja:/ Mukavaa sunnuntain jatkoa:)

Mari

Mummu-Ruusunen kirjoitti...

Ihanaisia löytöjä!
Tuunauksen alla kakkuvuokia ja piirakkavuokia joista tulee hiekalla/ suolalla täytettynä kynttilöille alusta, kukka asetelmalle astia, seinälle kranssi, kello ja hakusalla tietyn mallinen josta tulee valaisin, myös lampetti suunnitteilla, joku varmaan menee ihan seinälle koristeeksi. Ehkä piirakkavuoasta voisin tehdä myös kehykset peilille/taululle/valokuvalle...
tv:Marika
http://www.haaveiluja.vuodatus.net/

Sirkka kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, mukavaa että pidit tuolistani.
Ai että et usko kun nauratti kun avasin sivusi, niin hetken luulin että olit haalinut nuo kaikki torilla olevat tavarat itsellesi, kelkan ym...ennenkuin aloin lukemaan, ihania vuokia olet ostanut ja edullisesti.
Tuossa edellä tulikin mainittu jo monenmoista, huomasithan kun itsellänikin oli se vanha kakkuvuoka runkoruusun jalustana jalan päällä.
Hui kuinka tänne tuli yhtäkkiä melkein pilkkopimeää...pilvistä.
No mutta hyvää iltaa Sinulle ja kiitos kuvistasi.

päivi kirjoitti...

ihanat kuvat taasen, ja entäs ostokset...
niin makuuni kuin olla voi!

istutus astioina voi kaunista kakkuvuokaa hyvinkin käyttää... usein noissa minulla talvella vain sammalta....
jouluna sitten sipulikukkia ja niin edespäin, sesongin mukaan.
pikkuisissa ja hyytelö sellaisissa kynttilä näyttää kauniilta.
aina ne minulla esillä , tavalla tai toisella...kaikista ruosteisimmat terassilla kesäisin.
nytkin oikein vanhassa hyytelövuassa on kesäservetit ja uusvanha kortti lisänä....

odottelinkin vesi kielellä elsa kuviasi, eikä tullut pettymystä nytkään...
mukavaa tulevaa maanantai päivää sinulle ja parempaa vointia tietenkin...

t.päivi

Elsa kirjoitti...

Heips kaikille! Kiitoksia kivoista kommenteistanne! Ja kakkumuotti-ideoistanne!

Hanneloore kirjoitti...

Hei.
Olen muutamalta tutulta juuri kuullut että kannattaisi lähteä kesällä somerniemen torille keskelle ei mitään..Mutta ihania juttuja siellä näytti olevan.
Aloittelen tässä omaa blogiani ja en voi kun huokailla kun täältä löytyy aivan ihastuttavia koteja. Sinulla on kaunis blogi ja saisinko laittaa sen suosikkeihini?
Mukavaa viikonalkua;)
Hanna

Galleri MochB kirjoitti...

Alltid mysigt med sommartorg! Och så mysiga saker du hittade. Jag känner igen det där att alltid ha något smått med sej hem...:O)

Marja Kristiina kirjoitti...

Juu, minullakin löi hetken verran tyhjää, että oliko ensimmäisissä kuvissa kaikki hankintasi :-D

Mutta ihaniahan ne oikeat ostokset olivat, aivan mieletön patina kakkuvuoissa! En osaa lisätä vinkkejä käyttötarkoituksiksi, täällä on tullut jo niin paljon hyviä listatuksi. Itse pidän niissä usein omenoita tai pipareitakin.

Ihanaa viikkoa!

Serenitas kirjoitti...

Hei Elsa,

halusin jakaa sinulle tunnustuspalkinnon viehättävästä blogistasi. Huvilaunelman Anne näytti ehtineen ensin, mutta ehkä vielä mahtuu, timantteja ei kai naiselle koskaan voi olla liikaa.

Mukavia kesälöytöjä edelleenkin
terveisin
Serenitas
http://tyyneys.vuodatus.net