lauantai 25. lokakuuta 2008

100. postaus


Tämä on siis minun 100. postaus. Kun aloittelin 11.7.2008 enpä tiennyt mikä matka olisi edessä. Tähän astinen taival on ollut aivan uskomatonta, suurin syy olette te kanssasisareni. Olen löytänyt täältä lukuisia hengenheimolaisia, idearikkaita naisia, inspiraation aiheita, ideioita, ihmetyksen aiheita, kaikkea sitä mitä odotin mutta vaan 1000-kertaisesti enemmän. Tässä virtuaaliyhteisössä haluan pysyä niin kauan kuin mahdollista. Ja kiitokset kovasti tähän astisista kommenteistanne, rohkaisevia ja kannustavia kommentteja olen teiltä saanut.

Olkoon tämä ns. juhlapostaus aiheltaan kirpputoritäyteinen ja vähän muutakin.

Eilen vietin yhden päivän syyslomaa, sää oli kurja mutta ei se mitään. Sain nukkua aamulla pitkään, ja nautittuani runsaan aamiaisen lähdimme Systerin kanssa käymään ensin Sammatissa Kasvihuoneilmiössä enkä tälläkään kertaa sieltä ilman ihanuuksia päässyt pois.

Olen jo pitkän aikaa etsinyt ikkunaluukkuja. Kun en niitä alkuperäisiä ranskalaisia ole löytänyt - tai olihan sellaiset Wanilla Rosessa mutta ne olivat turhan isot - löysin Kasvihuoneilmiöstä tällaiset yksilöt:


Puiset, harmattavalla värillä kevyesti maalatut, korkeudeltaan noin 80 cm ja leveydeltään noin 25 cm. Vähän kalliit mutta kerranhan se vain kirpaisee ;)) vaikka tarkoituksenani on hankkia vielä yksi ikkunaluukku lisää. Yhdistän nämä kolme luukkua saranoilla yhteen, ja siten saan liikultavan sermin vaikkapa ikkunalaudalle.

Sitten auton nokka kohti Lohjaa, jossa kirpputorit odottivat meitä. Systerini ei ole samanlainen kirpputorifriikki kuten minä mutta tuntosarvet pystyssä hienoja löytöjä hän minulle keksi. Kuten ihanat wanhat nuottivihkoset (1 e/kpl), joista riittää materiaalia kääröihin, lahjapaperiksi, askarteluun. Isohkot rautaiset sakset (5 e), taitavat olla uustuotantoa - siis rautakauteni jatkuu yhä. Pienenpienet Päivän tunnussanat - kirjat vuodelta 1939 ja 1942 (1 e/kpl), joissa toisessa vanha ihana fontti, jota on vaikea lukea mutta se näyttää niin kauniilta. Sitten vielä vanha laulukirja nuotteineen (4 e). Ja tuo yläkuvassa oleva lasipurkki (0,50 e/kpl), johon laitoin kynttilän ja vähän pitsinauhaa ympärille. Ainiin, meinasi unohtua, pellavainen pieni tyynynliina pitsireunoineen, josta jouduin pulittamaan kokonaiset 2 euroa. Tyynyliina sopii kuin nakutettu rautasänkyyn koristeeksi.




Jatkukoon hyvin alkanut matkani...

30 kommenttia:

Riikka T kirjoitti...

Onnittelut 100 postauksen johdosta:-) Seuraan blogiasi tiiviisti ja se on ollut minulle monien haaveilujen ja inspisten lähde. Yksi parhaista!

Elsa kirjoitti...

white linen, kiitoksia kovasti, ihan tässä punastuu...;)) sanasi lämmittävät kovasti. - Elsa

Tiina kirjoitti...

Oli kiva päivä eilen, kasvihuoneilmiöäön voisi mennä kyllä ihmettelemään lisää, tavaraa niiiiiiin paljon, että yksi käynti ei riitä. Kiitos hevospatsaasta, Masi ja Minni lähettävät onniteltu 100.postauksen johdosta :)))

Olivieno kirjoitti...

Aika saavutus, onnittelut siitä! Perässä tullaan...

Vihertävänä olen noiden löytöjesi kanssa, olen nuottivihkojakin katsellut vaikka kuinka kauan mutta missään kirpparilla ei ole onnistanut!

pioni kirjoitti...

Onnittelut, nopeasti olet saavuttanut sadannen postauksesi.

Minäkin pikkuisen kateellinen noista nuottivihoista.

Minttu kirjoitti...

Hei!
Vierailin ja jätän merkkiä käynnistäni... Onnittelut! Ihana blogi sinulla, tänne täytyy tulla ajan kanssa katselemaan... Voi, miten kauniita kuvia jo heti tässä etusivulla! Hyvää viikonlopun jatkoa!
Terveisin Minttu

Titti kirjoitti...

Mukavia löytöjä olet tehnyt täältä pienen kaupunkimme kirpparilta. =)
Samaisia vanhoja nuottivihkoja olen minäkin sieltä ostanut.
Ei täällä kovin hyvä tarjonta ole ainakaan minun mielestäni, -viikottain kun kirppareitamme koluan. Samat tavarat kuukaudesta toiseen, -ja hinnatkin monesti laatuun nähden aivan yläkanttiin...
Mukavaa, että löysit kuitenkin jotakin joista sait hyvää mieltä, -sehän on tärkeintä!

Elsa kirjoitti...

Titti, ehkä se onkin siinä että Hgin kirpparit ovat taas minulle niin tuttuja kun taas vähän kauempan olevat taas eivät...

Tiina kirjoitti...

Ihanat nuo ikkunaluukut!!! Ja onnea postauksien 100-luvusta.. ;)
Mie en olekaan itse laskenut... mitähän noita lie.. kauniita muo muutkin kuvat kuten aina... mukavaa lauantai-iltaa Elsa!

"Kantriina" kirjoitti...

Mukavaa lauantai-iltaa ja superonnittelut 100 postaukset johdosta! Upeita kuvia ja kivoja tekstejä on aina mukavaa tulla kurkkaamaan... kiitos siis siulle <3

Sirkka kirjoitti...

hi, onnittelut minunkin puolestani!
iki ihanat luukut, ja rautasänkyäsi en jaksa olla ihastelamatta!
juu ei täältä vois pois jäädä:)

päivi kirjoitti...

onnea ahkeralle postaajalle<3
blogiasi on ilo lukea ja katsella<3
kiitos kaikista niistä ihanista kuvista:D
lämpimin terkuin päivi

Anonyymi kirjoitti...

onnittelut blogille ja ahkeralle kirjoittajalle!
Upeita löytöjä olet tehnyt.

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut 100 postauksen johdosta:)
Hienoja löytöjä olet tehnyt.

Karita

maano kirjoitti...

hienoja löytöjä ja vau 100 postaus onnea :)

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Onnittelut 100 postauksesta!!!
ja nuo ikkunaluukut ovat ihania!!!
ja kaikki muutkin löytösi!!!!
Iloista sunnuntaita!!!
Anu

Anne kirjoitti...

Paljon onnea täydestä luvusta, oletpa ahkerasti kirjoitellut =) Ihania löytöjä olet tehnyt, nuo luukut ovat tosi kauniita..

Krisse kirjoitti...

Vau mitä löytöjä, kyllä kirppareilla kannattaa käydä...
Terveisin Krisse

Mari kirjoitti...

Onnea tasaluvusta ja hienoista ikkunaluukuista! Viimeinkin löysit ne:) Olen varmasti lukenut kaikki 100 postaustasi. Kiitos niistä. Jatkoa odotellessa...

Marja Kristiina kirjoitti...

Voi, paljon onnea tasalukuisista postauksista ja many more!!!

Upeita löytöjä, kannatti lähteä tien päälle.

Lämpimin terveisin
MK

maiju kirjoitti...

Oletpa äkkiä saanut satasen täyteen - onnittelut siitä! Mahtavia löytöjä olet tehnyt ja hintakaan ei päätä huimaa - niistä syntyy vielä vaikka mitä! Juu ja älä suunnittelekaan mitä blogitaukoja saati poistumista, Romu-Rouvakin fanittaa ihan kympillä!

Ada och Emil kirjoitti...

ONNITTELUNI :) Postauksesi ovat kyllä juhlimisen arvoisia olleet. Idearikkaita, kivoja ja mielenkiintoisia kaikin puolin !

Nuo löytösi ovat aivan ihania...olen epätoivoisesti koittanut löytää tuollaista vanhaa nuottivihkoa, mutta nyyh, en ole löytänyt.

Kauniita tunnelmallisia kuvia.
Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle.

-sanna

titta kirjoitti...

Onnittelut vau sadas postaus, olet niiiin paljon ahkerampi kuin minä. Hienoja löytöjä :)

tinttarus kirjoitti...

ONNEA pitkänmatkan postauksista!!
Blogisi on kyllä vain NIIN ihana!
Nuottipaperi.....voi minua hölmöläistä....vuosi sitten lahjoitin tuttavalle ISON pinon vanhoja nuottivihkoja. Sellaisia, joista olen tyllerönä itse soitellut...Omat lapset ovat innoittuneet urheiluharrastuksiin eikä tuolle yksinäiselle pianollemme juuri enää löydy seuraa kuin jokusista lastenlauluista/joululauluista, kun ittekseni pimpuuttelen...
Nythän siitä kasasta olisi piisannut ihania tötteröitä ja somisteita....vaikka muille jakaa!

Mutta vuodatuksenkin jälkeen siis:
Kauniita kuvia sulla!!

Riikka kirjoitti...

Onnea 100 postauksen johdosta!
On blogissasi aina yhtä ihana vierailla ja joka kerta saan nauttia kauniista kuvistasi. Ihana, että blogisi on olemassa! :)
Jatkahan siis samaan malliin ja upeaa alkavaa viikkoa Sinulle!

Hanneloore kirjoitti...

Onnittelut:))
Hieno saavutus ja olet täysin oikeassa tästä ihanasta yhteisöstä..Samanhenkisiä naisia ja kaikki ymmärrämme toistemme hullutuksia ja intohimoja..

Tästä olisi vaikea luopua.
Minäkin olen etsiskellyt noita nuottivihkoja eikä missään tuu vastaan..

Hanneloore

Elsa kirjoitti...

Lämmin kiitos kaikille kommenttaattoreille! Olette ihania, rohkaisevia!

Galleri MochB kirjoitti...

Javisst har bloggandet fört med sej massor med trevligt, nya vänner, massor med inspiration... Man kunde inte ens föreställa sej det när man började! Underbara fönsterluckor!! och många andra fina fynd också. Säkert en superdag...:O)

Jantiina kirjoitti...

Onnittelut! :)

Ja kauniita löytöjä olet tehnyt!!

Bionda kirjoitti...

Onnittelut ahkeralle blogin pitäjälle! Ollaan aloitettu samaan aikaan ja minulla vaivaiset 60 lasissa! ;)

Hyvä idea tuo ikkunaluukkujen yhdistäminen sermiksi! Kauniita kuvia.