perjantai 11. heinäkuuta 2008

11.7.2008 blogin alku


Minäkin liityn blogien ihmeelliseen maailmaan, olen seurannut noin vuoden verran blogeja, ja ne kiinnostavat kovasti. Niiden kautta olen saanut paljon uusia ideoita, ajatuksia, ihmetyksen aiheita.

Minua kiinnostaa sisustaminen, etenkin tanskalainen sisustustyyli ranskalaisella mausteella lisättynä. Sisustamiseni johtolankana on "antiikkia ja humpuukia" -periaate, shabby chic, romuromantiikka, romanttinen country living kaupunkielämässä sovellettuna. Lähellä sydäntäni ovat kirpputorit ja antiikkimarkkinat. Käsillä tekeminen, käsityöt, ompelu, askartelu, rautalankatyöt, hopeakorutyöt, kaikenlainen tuunaus, huonekalujen entisöinti (no, ehkä entisöinti on liian vahva sana, mutta sinnepäin).

Muita kiinnostukseni aiheita ovat koirat ja matkustelu.

Näistä asioista ajattelin kirjata ylös mietteitäni ja ajatuksiani, jakaa kokemuksiani, kysellä ja ihmetellä. Ja varmaan vähän muustakin, ei sitä koskaan tiedä. Blogini toimii muistini tukena, ja myös päiväkirjanani. Joten juhlallisesti julistan blogini avatuksi, ja toivottavasti tästä alkaa mukava, mielenkiintoinen ja antoisa matka jonnekin!

Ei kommentteja: