lauantai 12. tammikuuta 2013

Haaste: Jaa paras DIY- ideasi!

Sain ihanan suloiselta Imagelta kivan haasteen kertoa mikä on paras DIY-ideani. Kiitos Image, haaste on mitä mainioin, onhan aihe lähellä sydäntäni ja intohimojani. Haasteen mukaan bloggaaja voi jakaa jo aiemmin toteuttamansa DIY-idean, tehdä ihan uuden tätä varten tai poimia jostain muualta hyvän idean.

Minun paras toteuttamani DIY on vanhasta peiliovesta tuunaamani pöytätaso. Miksi se on sitten niin hyvä? Siihen on monta syytä. Ensinnäkin, kierrätysajatus on siinä parhaimmillaan. Toiseksi, taso on helppo toteuttaa; vanhan maalin poisto, uutta pintaan ja pyörät alle. Kolmanneksi, taso on erittäin monikäyttöinen, käy sohvapöytänä, sivutasona, pyörät helpottavat liikuttamista, pidän siitä milloin mitäkin, tyynyjä, lyhtyjä, maljakoita yms. Täällä kerroin siitä aiemmin.

Haastan tähän mukaan kaikki jotka tuntevat että tähän pitää tarttua, joten vassokuu bara. Ota haaste vastaan!

I was challenged to show my best DIY idea. Definitely it is the table with wheels which I made last year. It is made from an old door. Read more here.4 kommenttia:

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Tartun haasteeseen :)

Retromoderni kirjoitti...

Kuvista tykkään, haasteeseen en ehdi tarttumaan.

selma kirjoitti...

Ihana pöytälevy! Diy-ideat ovat yksi blogien parhaista puolista ja täältä niitä löytää paljon.

Katja - Bag End kirjoitti...

Tuo pöytä on tosiaan kiva. Minulla ei ole mitään DIY ideoita jaettavana, kun en maalisutia kummempaa tuunausta yleensä harrasta. Hatunnosto niille jotka osaavat muutakin :-)

t. Katja