tiistai 22. syyskuuta 2020

TRENDIKKÄÄN RENTOA

Kodin keittiö pisti ensimmäisenä silmään ja ihastutti kovasti. Iso mustakehyksinen vitriiniseinä luo oman tunnelmansa tilaan, jossa on yhdistelty hienosti uutta ja vanhaa. Upeat kaapin ovet, leveä liesi, unemajääkaappi, musta suuri liesituuletin, valkoiset neliönmalliset kaakelit, pitkä rosteritaso ja kaiken kruunaa kauniisti kulunut puulattia. Varsinainen ruokapöytä löytyy ruokailuhuoneesta kun taas keittiössä vain pieni pyöreä pöytä. Ruokailutilan puisen ruokapöydän ympärille on kootu erilaisia ja erivärisiä tuoleja. Ja löytyy kodista myös toinen mustakehyksinen vitriiniseinä ovella, joka erottaa makuuhuoneen muusta tilasta. Kokonaisuus on boheemisen rento koti. 

Lovely bohemian kitchen space where new and old are charmingly balanced. Love a lot the black framed vitrine wall in the kitchen. The bed room is separated from the rest of the space with also another vitrine wall. The framed big posters are just great. Perfect home with bohemian twist.

Source of pictures and more pictures: Fantastic Frank

1 kommentti:

Koululainen kirjoitti...

Hyviä sisustus vinkkejä ja ideoita! Itsenikin mielestä keittiö on suurimmaksi osaksi talon keskipiste ja siitä on kiva tehdä kauniin näköinen.