Wappupäivän päivän lounas olkoon se myös ilonaihe. Buffalamozzarella-avokado-salaattia ja kuohuvaista. Salaatin ohjeen löysin netistä, en muista mistä, helppo valmistaa: mozzarellaa, avokado, basilikaa, paahdettuja pinjansiemeniä, sitruunan mehua, oliiviöljyä, valkoista balsamicoa, mustaa pippuria ja suolaa. Ja kuivaa kuohuoviiniä mansikalla. Ja jälkiruoaksi lisää mansikoita.
Ja sitten jälkiruoka nautitaan tämän loistavan biisin säestyksellä:
1st May! Time to celebrate with delicious lunch. Mozzarella avokado salad with sparkling wine. And strawberries will be eaten listening this sensitive song.
Ihania herkkuja! Ja ihana toukokuu!
VastaaPoistaNäyttää ja kuulostaa helpolta, sekä erittttttäiinnnn herrrrkulliselta. Täytyykin kokeilla itsekkin jokukerta, kiitos vinkistä!
VastaaPoistaItse alan kattamaan brunssia pöytään, täälläkin herkutellaan.
Oih, tuo musavideo. Se on kuvattu meidän hääviettopaikalla <3 <3 snif.
Ihanan näköistä! Mahtavaa toukokuuta sinulle :)
VastaaPoistaNami nami maiskis! Mukavaa toukokuuta!Ihana kuukausi muuten
VastaaPoistaIhana salaatti! Aurinkoista toukokuuta!
VastaaPoistaNam, nam.. olis maistunut mulle myös. Hauskaa wallattoman wapun jälkeistä wiikkoa.
VastaaPoistaIhanaa alkavaa toukokuuta ystäväin!
VastaaPoistalämmin ajatukseni sinne...
Päivi