sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Wellcome May!

Oi ihana toukokuu! Aurinko ja sininen taivas. Voiko enempää vaatia? Siinä runsaasti ilon aiheita.

Wappupäivän päivän lounas olkoon se myös ilonaihe. Buffalamozzarella-avokado-salaattia ja kuohuvaista. Salaatin ohjeen löysin netistä, en muista mistä, helppo valmistaa: mozzarellaa, avokado, basilikaa, paahdettuja pinjansiemeniä, sitruunan mehua, oliiviöljyä, valkoista balsamicoa, mustaa pippuria ja suolaa. Ja kuivaa kuohuoviiniä mansikalla. Ja jälkiruoaksi lisää mansikoita.





Ja sitten jälkiruoka nautitaan tämän loistavan biisin säestyksellä:


1st  May! Time to celebrate with delicious lunch. Mozzarella avokado salad with sparkling wine. And strawberries will be eaten listening this sensitive song.

7 kommenttia:

  1. Ihania herkkuja! Ja ihana toukokuu!

    VastaaPoista
  2. Näyttää ja kuulostaa helpolta, sekä erittttttäiinnnn herrrrkulliselta. Täytyykin kokeilla itsekkin jokukerta, kiitos vinkistä!
    Itse alan kattamaan brunssia pöytään, täälläkin herkutellaan.
    Oih, tuo musavideo. Se on kuvattu meidän hääviettopaikalla <3 <3 snif.

    VastaaPoista
  3. Ihanan näköistä! Mahtavaa toukokuuta sinulle :)

    VastaaPoista
  4. Nami nami maiskis! Mukavaa toukokuuta!Ihana kuukausi muuten

    VastaaPoista
  5. Ihana salaatti! Aurinkoista toukokuuta!

    VastaaPoista
  6. Nam, nam.. olis maistunut mulle myös. Hauskaa wallattoman wapun jälkeistä wiikkoa.

    VastaaPoista
  7. Ihanaa alkavaa toukokuuta ystäväin!
    lämmin ajatukseni sinne...
    Päivi

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.