perjantai 3. huhtikuuta 2015

MUNAJUTTUJA

Otan minäkin osaa munakeskusteluun. Paras pääsiäismuna on mielestäni Mignon-muna. Kauniisti pakattuna neljän munan pahvikennoon. Pari Mignon-munaa riittää tyydyttämään suklaahimon, ja sitten nähdään vuoden päästä taasen. Iloista Pääsiäistä!
 
Happy Easter! Just love these Finnish chocolate eggs of Mignon. Empty egg shells are filled with milk chocolate. A nice finishing touch is that the eggs are nicely packed in four-egg-carton.
 



 

8 kommenttia:

  1. Tykkään näiden lookista, mutta ostan kotiin vasta sitten, kun alkavat tekemään näitä valkosuklaalla.
    Näin!
    Nyt minäkin olen ottanut osaa munakeskusteluun:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että alkavat tehdä valkosuklaasta. ;)

      Poista
  2. Pelkkä maitosuklaa (se sininen) olisi nami... Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
  3. Oi, rakastan Mignon munia ja olenkin niitä syönyt jo yli kymmenen...ihan hävettää...hyvää pääsiäistä sinne!
    XX

    VastaaPoista
  4. These are chocolate eggs? Cool idea! Your pictures are awesome. Happy Easter from Germany,
    Stephanie aka FrauSchmitt

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.