tiistai 15. heinäkuuta 2008

Valkoiset hyllyt

Eihän sisustavalla ihmisellä voi olla tarpeeksi VALKOISIA hyllyjä, etenkään kun on keräilijä, eihän? Minne sitä muuten laittaisi kaikki ihanat keräilykohteet ja muut tarkoin (hehheh!) harkitut ostoksensa ESILLE ja NÄYTILLE? Pikku narsisti taitaa asua sen keräilijän lisäksi minussa.

Tämän valkoisen hyllykön olen hankkinut mielisisustuspuodistani Wanilla Rosesta. Se on keittiössäni. Siihen voi koukkuihin ja hyllyille vaihtaa mielensä mukaan esiteltäviä ihanuuksia. Vanhan päälärin olen hankkinut suuresta aarreaitasta, Huuto.netistä. Ylähyllyllä olevat leivosmuotit Ihanne-lasipurkeissaan sekä pikkuruinen, kauniisti kulunut kakkuvuoka, ovat myös Huuto.net-löytöjäni. Onpa siinä esillä myös ensimmäinen metallilankatyöni, tuo jossa on pari leivosmuottia metallilangalla kiinni toisissaan lasihelmillä lisättynä.
Keittiön työpöydältäni löytyy tämä toinen hylly, siinä on oikeastaan päällekkäin kaksi puista lokerikkoa käännettynä kyljelleen, ylimmäisen olen maalannut ruskeasta valkoiseksi, ja alimmaisen olen hankkinnut Wanilla Rosesta. Pitsiliinat, pitsinauhat, pieni kastelukannu, wanhat lankarullat ovat tällä kertaa päässeet esiintymään. Ja pienenpieni liitutaulu "Amor vincit omnia" - tekstillä. Alabasterinen Venus-naisfiguuri on tuliainen muutaman viikon takaa Zakinthosilta - siitä matkasta on tulossa oma postaus myöhemmin.

Onpa minulla tällä hetkellä työn alla pari lokerikkotuunausta, valkoiseksihan niitä maalaan, mutta niistä tuonnempana.

Mukavaa tiistaipäivän jatkoa!

P.S. Lämpimät kiitokset kaikille kävijöille ja kommenttien jättäneille! On ilo todeta että blogiani luetaan, vaikka olen ihan vasta alkumetreillä blogaamisen kanssa. Tämä on niiiin jännittävää, ja olen erittäin innostunut...

8 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Samaa mieltä kanssasi hyllyistä, ei ei niitä yksinkertaisesti ei voi olla liikaa, olenkin aina sanonnut mitä niitä kaappeihin sullomaan, kauniita esineitä ja tavaroita..no jos jotain tietenkin välillä piiloon,hihi.
Melkein kaikki nuo löytyvät myös täältä meiltäkin, ne kun ovat vaan niin ihania, ainakin nyt just tuntuu siltä.
Kiitän kuvistasi jälleen oli ilo silmäillä niitä, vaikka tuttuja olikin.
Mukavaa tätä päivää.

päivi kirjoitti...

kiitos ihanista kuvista...
hyllyjä ja kaappeja ei todellakaan ole koskaan liikaa...
tuttuja esineitä joita meiltäkin löytyy mutta eritavalla esillä... sehän rikkaus onkin....
itselläkin maalipensseli taas odottamassa, löytämäni lokerikko
saa valkean maalipinnan .
t.päivi

Elsa kirjoitti...

Kiitoksia kovasti kommenteista kaikille tasapuolisesti! On todella mukavaa huomata että blogiani luetaan vaikka olen vasta alkumetreillä! Kiitos ja niiaa hän! :-)

Mari kirjoitti...

Tulin vastavierailulle! Ihanalta näyttää koko blogisi, ja nuo hyllyt ovat oikein somat ihanine tavaroineen:)

Mari

Teemu kirjoitti...

Hei!

Tyylikkäät sivut! Onnea blogille. Aihepiiri on kiinnostava ja erityisesti Pariisi-juttuun täytyy perehtyä vielä tarkemmin. A bientôt!

titta kirjoitti...

Ihania juttuja olet hyllyille keräillyt, muutenkin kuvasi ovat oikein mieleisiä :)
Titta

Heidi kirjoitti...

Heippa

Oi, minä sattumalta tupasahdin sinun blogiisi ja ihastuin tapaasi kirjoittaa ja ihaniin juttuihin ja tavaroihin. Saanko linkittää sinut?

Heidi
<3

Elsa kirjoitti...

Heidi, kiitoksia ilahduttavasta kommentistasi! Linkitä vaan, mieluusti, olisin siitä iloissani! Kesäterkuin, Elsa