tiistai 12. elokuuta 2008

Prinsessa Ruususen untako näen?


Yksi lempikukistani on ruusu, mielellään valkoinen tai vaaleanpunainen. Katsastin huusholliani ruusuisella silmällä, ja huomasin että paljon ruusuaiheisia esineitä yms. löytyikin. Tässäpä niitä.Sohvallani on kevyesti tikattu ja ruusuinen torkkupeitto Wanilla Rosesta ja Lene Bjerren tyyny. Ja jalkani lepäävät pienellä rahilla joka on ruusukankaalla verhoiltu. Rahiin on helppo minunkin vaihtaa kangas mielialani mukaan.Ruusukankaita minulla on jonkin verran. Rakastan kankaiden taittelua ja asettelua värijärjestykseen. Pidän erityisesti Laura Ashleyn Arundell-kankaasta, nämä alla olevat laatikot on sillä päällystetty.


Elävien ruusujen lisäksi minulla on silkkikukkia esillä. Eipähän ne NIIN helposti kuole. Ruusupallo valkoisessa jalallisessa ruukussa, ja vaaleanpunaisia silkkikukkia työkalupakissa ikkunalaudalla.Koristeelliseen puukehykseen olen pingottanut ruusukangasta tauluksi. Tosin tuo kehys joutaa tuunaukseen, ja kangaskin menee vaihtoon. Näytän sen sitten valmiina ja tuunattuna.Puutarhan puiseen kukkalaatikkoon olen laittanyt ruusutyynyjä ja - peittoja.


6 kommenttia:

päivi kirjoitti...

"ruusurouva"
siis täälläkin!!
kaunista ja hyvällä maulla esille laitettua.. itse en osaa ruusuja käyttää kuin unihuoneessamme.. oikeita ja nekin valkeita talvisin vaaseissani kyllä on!
mukavaa tiistai päivää sinulle elsa, täällä kosteaa, yön satoi siis taas kaatamalla. tässä istun koneiden kanssa, ompelukonekin esillä.. vanhoista tyynyliinoista jotain ajattelin kehitellä?

aamuterkuin päivi

Sirkka kirjoitti...

Ruusut ovat aina olleet lempikukkianai...ihanaa, uskon että saat paljon kommenteja meitä on paljon, jotka niistä pitävät.
Tässä Sinulle isoäidin ruusuvesi ohje:
Kerää kattilaan pari kourallista tuoksuvia ruusunterälehtiä.
Lisää litra vettä ja kiehauta.Ota kattila heti sen jälkeen liedeltä ja anna lehtien vetäytyä kymmenen minuutin ajan kannen alla enenkuin siivilöit ne pois. Anna ruusuveden jäähtyä, pullota se ja säilytä kylmässä. Huomaa , että siinä ei ole säilöntäaineita. Kun se alkaa tuoksua ummehtuneelta, on aika keittää uusi annos.
Ruusuisia ajatuksia toivottelen päivääsi:)

Sarppa kirjoitti...

Minä en osaa ruusuja käyttää ollenkaan sisustuksessa, mutta erittäin mielelläni niitä muiden kotona katselen, tosi kauniita on nuo sinun kankaasi ja ruususi..

Ada och Emil kirjoitti...

Totta tosiaan, elät melkeinpä Ruususen elämää :)
No eikai nyt ihan, mutta ideana todella kiva etsiä kodistaan kaikkea teemaan liittyvää!

Villa Vaalea kirjoitti...

Olen myös hurahtanut ruusuihin. Suloisia kuvia.

Tulehan käymään Villa Vaaleassa, sinulle on siellä yllätys...

Mummu-Ruusunen kirjoitti...

Oi mitä ihanuuksia! Minäkin kovin tykkään ruusuista.