perjantai 8. elokuuta 2008

Tuokiokuvia sieltä täältä

Sateinen päivä on tänään ollut, joskin se ei minua rasita. Ja lämmintä. Jotenkin tämä ei vielä tunnu syksyltä, odottelen vielä syyskesää, vilpoisia ja aurinkoisia syyskesän päiviä. Puiden lehdet ovat kovin vihreitä, ei vielä näy keltaista, ainakaan täällä Etelä-Suomessa.

Tässä tuokiokuvia kodistasi epämääräisessä järjestyksessä.Kristallikupu lautasella, joka on minulla äidiltäni lainassa, on ollut jo muutaman vuoden. Eikä hän ole sitä kaivannut? Milloin voisi laskea että se olisi minun ihan virallisesti? Hihiih! Kuvun sisällä on pikkuruisia snapsilaseja.Wanhat patenttikorkkiset pullot ovat viehättäviä. Niissä on ajan patinaa. Ja yhä käyttökelpoisia aarteita, pidän niissä mm. astianpesuainetta, mehua, saippuaa.


Valkoisella ruusulla haluan toivottaa kaikille ihanan mukavaa, rentouttavaa ja antoisaa viikonloppua!! Ja kiitoskiitos kaikille kommenttien jättäneille, olette kaikki niin ihania! Ja kiva että olette olemassa!

8 kommenttia:

Sarppa kirjoitti...

Ihanaisia kuvia...hyvää viikonloppua..

Mari kirjoitti...

Kauniita kuvajaisia! Minä olen myös pullotellut mehuja noihin vanhoihin pulloihin... Näppärät korkit niissä. Mukavaa perjantai-iltaa:)

Mari

Sirkka kirjoitti...

Sataa sataa ropisee tilitilitom, nallet pienet...eipä haittaa täälläkään eteläsuomessa...just polttelen kynttilöitä ja olo on taivaallisen ihanaa.
Kiitos Elsa olet aloittanut bloggaillun, ihanaa iltaa Sinulle.

Sirkka kirjoitti...

Hih, just nyt näin kommentisi, olet aivan oikeassa , suur kiitos sanoistasi, pidän niistä:)
Eikö olekkin ihanaa, jos ei siis jostain...niin , tiedän että ymmärrät. Minullakin on tuo äidiltäni saamani kupu, josta pidän eniten.

päivi kirjoitti...

kaunis tuo perintökupusi...
erikoinen.
noita pulloja minullakin mutta vain fairya yhdessä säilytän, .. osa nyt tuossa terassin lattialla sinkkisankossa pölyyntyy..
kiitos ruusuntuoksusta .. mukavaa illanjatkoa elsa sinulle!

Tiina kirjoitti...

Ihana tuo kupu sekä pullokori ja pullot myös!!! :) tiina.

Satu kirjoitti...

Sade on tauonnut..jippiii! :) Toivottavasti sielläkin...Niin, kauniita ihanuuksia taas täällä! Lasikuvut ovat suuri heikkouteni, patinoituneissa vanhoissa pulloissa meilläkin säilötään milloin mitäkin, vaikka suloisia ovat typötyhjinäkin...

Leppoisaa viikonloppua, s

Anne kirjoitti...

Iloista viikonloppua ja kiitos kauniista kuvista, juuri löysin uuden kauniin blogin =) saanhan linkittää sinut omaan blogiini?

terkuttaa
Anne