sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Kauneuden kaipuussa

Raskas työviikko takana, varmaan raskain piiiitkäään aikaan, ja yhtäkkiä minut valtasi kauneuden kaipuu. Ja siihen kaipuuseen ja tautiin on vain yksi lääke, ja se on Wanilla Rose. Ja sinne oli lauantaina päästävä. Kertakaikkinen pakko mennä Nurmijärvelle. Riitan puodissa oli runsaasti asiakkaita, ja Riitta puotipuksuna ystävällinen ja touhukas. Kiertelin muutamaan otteeseen ala- ja yläkerrassa ihastelin ja hurmaannuin uudestaan ja uudestaan. Enkä Wanilla Rosesta lähtenyt tälläkään kertaa ilman ihanuuksia.

Kuten allallaolevassa kuvassa oleva valkoinen puinen kirjerenki tai kirjelaatikko, miksi sitä nyt kutsuisinkaan. Toki siihen voi ja pitää muutakin laittaa esille.


Sitten vielä pari pikaista heräteostosta vanhaa suutarilankaa kerässä ja rautainen lukko.
CLV-tyynynpäällinen sivustavedettävän sohvan päälle. Aikaisemmassa postauksessani mietin mitä tekisin tälle wanhalle sivustavedettävälle, maalaisinko, myisinkö pois vai mitä. No, uudet tekstiilit siihen väsäsin. Olkoon näin toistaiseksi.


Olen tehnyt hienon löydön, joka liittyy rautaan. Haen sen tulevalla viikolla kotiini, mutta en kerro vielä mikä se on. Salaisuutena sen siihen asti pidän, uskokaa pois, se on jotain hurmaavan ihanaa. :))

12 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Tosi kaunista luonasi... Se Riitan puoti on kyllä oikea aarreaitta, niin kuin on kotisikin:) Rentouttavaa sunnuntaita!

Sirkka kirjoitti...

Niinpä...Riitan puoti, siellä minäkin aina nautin kaikesta mitä silmäni näkevätkään, viime kerrallakin pois lähtiessäni osui vielä katseeni ja mukaanhan se oli saatava...:)
Siellä näin myös rautaisen ikkunasuojan sekä rautaisen sänkynpäädyn:) joita hetken mietin, mutta en sitten ostanutkaan. Ostitko muuten sen päiväpeiton...
Kuinka hurmaava on sinun sivustavedettävä tyynyineen, kertakaikkiaan, hyvin kaunis.
Uskon että olet nyt onnesi kukkuloilla ja olethan sen eteen tehnyt paljon töitäkin. Minusta on aina niin ihanaa, kun ihmiset ovat onnellisia. Täällä myös sellainen:)

Olivieno kirjoitti...

Ihastuttavia ostoksia! Tollaisen kirjerengiksi kutsumasi minäkin tarvitsisin... Sivustavedettävä on upea, tyynyt sopivat siihen hienosti. Jännityksellä jään odottamaan seuraavaa postaustasi, mikähän se salaisuus on :)

Elsa kirjoitti...

Sirkka,

Katselin kyllä yhtä pitsipeittoa, mutta en vielä malttanut sitä ostaa, ehkä seuraavalla kerralla...

Tiina kirjoitti...

Kauniita ostoksia... :) ja tuo sohva... voi juuri sellainen kun haluaisin, ihana!!!!

elina kirjoitti...

On totisesti upeita ostoksia. En ole koskaan käynyt puodissa, sivuilla kylläkin,on satojen kilometrien matka ja jos sinne menisin tuhlaisin kyllä varmaan melkosesti.Olisipa täälläkin tuollainen paratiisi.
Onneksi on sentään nettikauppa, vaikka kyllä olisi mukavaa päästä hiplaamaan kaikkia tavaroita, se on shoppailun yksi iso ilo.

päivi kirjoitti...

ihanat shoppailut taas sinulla<3
ihan kade olen sinulle kun saat riitan luona piipahtaa milloin siltä tuntuu...(minusta siltä tuntuisi varmasti usenkin?) silmänilo ja hypistely kun jää minulta ... nettikauppa ja puhelin onneksi keksitty <3
mukavaa työviikon alkua sinulle:D
lämpimät terveiset täältä lapin rajamailta<3

mimosamamma kirjoitti...

Kauniita esineitä olet hankkinut:) Sohvasi on minusta upea ja uudet tyynyt sopivat siihen kuin ne olisivat varta vasten sille suunniteltu:) Riitan puotiin on meiltä harmillisen pitkä matka, ihana siellä kyllä olisi käydä...
Jännitän muiden mukana minkä ihanuuden meille esittelet:)

maiju kirjoitti...

Harmi, kun täältä on niin pitkä matka tuonne Wanillaan, vaikuttaa vähän liian hyvältä. Ihania ostoksia, tekee tosin hyvää jo saada kierrellä kaiken kauniin keskellä. Mitäköhän rautaista sillä on nyt mielessä...

Krisse kirjoitti...

Olipas mukavia kuvia ja ihania tavaroita. Ihana puusohva.. älä maalaa...
Hyvää alkavaa viikkoa sinullekin toivottaa Krisse

Galleri MochB kirjoitti...

Visst måste man ibland pigga upp sej själv med lite vackra saker...:O) Och så måånga fina saker du hittade!! Vilken tur du har som har en så härlig butik i närheten! Ha en bra vecka!

Marja Kristiina kirjoitti...

Ihania, inspiroivia kuvia viikon aluksi. Ja heti tuli kauhea into päästä myös katsomaan Wanillan ihanuuksia :-)