keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

"Look your best - who said love is blind?"

(Mae West, 1893 - 1980)


Sanotaan etteivät vaatteet tee miestä, mutta toista mieltä olen, mitä tulee pieneen sohvani edessä olevaan rahiin. Eikö ole mainio aasinsilta tähän asiaan?! Hihiih! Joka tapauksessa laitoin rahiin uuden verhoilun, vaaleaa pellavakangasta ja pitsinauhaa ristiin, rastiin ja ympärille ja maalasin jalat kulutetun valkoiseksi. Maailman helpoin verhoiltava... Jopa minun verhoilutaidollakin! Nopeasti ja helposti uutta ilmettä.Keittiöni ikkuna on saanut uuden verhon. Tein sen isoäitini hääkapiolakanoista. Olivat jo sen verran kuluneet ja kellastuneet, että raaskin sen tehdä. Koska minulla on huonekorkeutta lähemmäs kolme metriä, minun piti leikata ja jatkaa lakanoita jotta sain tarpeeksi pitkät niistä ja pitsit oikealle korkeudelle. Tuo mukavasti raikkautta, puhtautta ja valoa keittööni. Hitsi vie, että verhoa oli vaikea kuvata vastavaloon ja saada kokonaisuus kuvaan, mutta toivottavasti kuvista saa jonkun idean.Yläreunasta näyttää tältä:


Keskemmältä tältä:


Somebody has said that clothes do not make a man but I do not think so as to my footstool which I have upholstered with new linen fabric and some lace ribbon and I also painted the legs as shabby white. Now it looks fresh and beautiful... My grandmother lace sheets have a new function, I sewed a curtain to my kitchen window. Sewing was a bit difficult because of three meter's length. Also taking the photo against light gave me some difficulties but I hope you see it anyway. Have a nice Wednesday!

17 kommenttia:

Rauhantuomari kirjoitti...

Vautsi vau, sanon minä rahista! Aivan ihana! Samaten verhot.
*huokaan kateellisena*

Neiti Nimetön kirjoitti...

Saipa rahi komean hupun, söpö, muttei liian söpö :) Sohvalla oleva vilttikin ois just sellanen minkä voisin meille kelpuuttaa!

Pieni Lintu kirjoitti...

Tosi sieviä ompeluksia!

Tiina kirjoitti...

Kaunista olet saanut aikaiseksi.
Verho on niin nostaliginen että.
kaunista. <3

Kris kirjoitti...

Moi!
Ihanalta näyttää! Ja vaikka et itse kehu ompelutatojasi, niin näyttää kyllä siltä että olet joskus pitänyt neulasta kiinni.
Ikkunanverhot ovat aivan upeat!

Olivieno kirjoitti...

Ihania pitsejä! Ajatella, että noin upeat olleet lakanoissa... sinulla taisi niitä olla useammat. Upean rahipäällystyksen teit, minulla on semmoinen ongelma että ostelen kamalasti pitsejä, mutta tosipaikan edessä en sitten niitä raatsi käyttääkään.

Galleri MochB kirjoitti...

Finfina saker du fixat!! Spets är så vackert både här och där... :O)

Marjis kirjoitti...

Tulipa rahista hieno! Samoin verhot ovat kauniit! Itsekin juuri tänään mietiskelin, että seuraavaksi laitan mummon pitsilakanat keittiön ikkunaan..:-)

TeSa kirjoitti...

Kauniit lakanapitsit. Taidokasta työtä.
Rahi on sievä, pikkusievä.

-A- kirjoitti...

Pellava ja pitsi on aina kaunista ♥

Teija kirjoitti...

Valoisat ja raikkaat verhot! Rahisi on myös onnistunut.

mimmuli kirjoitti...

Minulla on samanlainen rahi tuossa "käsittelyssä" =D Maalailen sen jalat ja hion...ja saa pellavahuputuksen..=) Rahin originali väri oli mänty ja sininen kiiltävä raidallinen kangas...Nuo verhot ovat aivan ihanat..tuollaiset on ompelu listalla...kun löydän sopiva lakanaa.

Pikkusisko kirjoitti...

Todella kauniit verhot. Pitsilakanoita löytyy minunkin kätköistäni, mutta kun ei niitä millään raski käytää mihinkään. Vaikka ketäpä ne kaapin kätköissäkään ilahduttavat...

Viivu kirjoitti...

Kiitos paketista, se tuli perille tänään :) Ihania!!!

Ja yhdyn edellisiin... Ihanat nuo verhot! Ja rahi myös.

Anonyymi kirjoitti...

Sun blogissa kyllä riittää kaunista ihailtavaa..Huokaus!
Ihanat verhot..Minä olen pidempään jo miettinyt että mistäköhän löytäisin meidän kotiin verhoja jotka todella miellyttäisivät.(ellen sitten jopa kerkeäisi tehdä itse)
Ihana tuon aiemman postauksen yöpöytäkin, niinkuin niin moni muukin!
Meidän pieni tyttönen sai muuten tosiaan kasteessa nimekseen Elsa,ja pidän niin kovin tytön nimestä ;)

Sari kirjoitti...

Onpa tosi kaunis tuo verhoilemasi rahi ja verhot myös herkän kauniit!

Parolan asema kirjoitti...

Herkkiä tekstiilejä, kyllähän sitä vaatteet tekevät helposti myös kodin :)