sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Numbers and letters


Olen hankkinut lisää näitä vanhoja rekisterikilpiä 1930-luvulta (vrt. 5.7. postaukseeni). Ja tulossa on vielä yksi, joka joskus aikoinaan kuulunut vanhalle kuorma-autolle merkkiä Chevrolet. Huusimme muuten sattumalta 2. kerroksen väen Kirsin kanssa kilpaa huuto.netissä samantapaisesta kilvestä, jonka Kirsi sitten voitti. Mutta onneksi samaisella myyjällä oli useampia kylttejä myynnissä.Minulla hinku yleensäkin numeroihin, kirjaimiin ja teksteihin. Ekstraa on vielä jos ne ovat vanhaa alkuperää, kuten rekisterikilvet, emaliset katu- ja numerokyltit yms. Vanhoissa on pääsääntöisesti sitä kaipaamani ajanpatinaa ja kulunutta kaunetta. Katukylttien löytäminen onki sitten toinen juttu, verraten hankalaa mutta hiljaa hyvää tulee. Kylttejä on kiva laitella sisustukseen sinne tänne, ne elävöittävät ja yllättävät aina katsojaansa.


Hi guys! Here are I am showing my number plates and street signs. These all are old, number plates from 1930's and street signs probably from same time period. Lots of patina ja faded beauty. Signs with text and numbers brighten up walls and shelves.

11 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Onpas hauskoja kylttejä! Nuo kadunnimikyltit kiehtovat minuakin =D

Anna-Lena kirjoitti...

Vackra skyltar! Nostalgi på hög nivå!

Kramar Anna-Lena ♥

maano kirjoitti...

kaikkea on minullakin kotiini kertynyt elämän varrella mut nuo ihanuudet viel puuttuu ja mieluusti ne kotiini ottaisin :)

Carolina kirjoitti...

Hello, you have a very nice blog, i am going to follow you!!!

Have a nice day!
Carolina

Sirkka kirjoitti...

Jeps!
Sopivat tyyliisi, minusta "oikeiden" tavaroiden..esineiden täytyisi juuri nimenomaan kuulua henkilölle, hänen persoonaansa, siis tarkoitan tällä, että nimenomaan jos tuntuu, et se on oma juttu...niin se on!! Moni haluaa heti samaa, mutta pian huomaa, et ei ei tää ollutkaan mun juttuni! Osasinkohan nyt oikein ilmaista...väsy...Hyvä, kun olet löytänyt oman persoonallisen tyylisi.
Aikaisemmat kuvasi katsoin ne nyt tällä samalla kertaa, ovat aivan huokauksen ihastuttavan kauniita..ne verhot, hitsi vie! Niin onkin vastavaloon on todella vaikea kuvata....samoin puhkesi kirjahyllystä kaunotar...kuin morsian!

Voi hyvin Elsa!

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Ihastelin tuossa edellisessä postauksessa kirjahyllyäsi. Juuri tuota samaa olen ajatellut meille, mutta ajatuksen myyminenen miehelle, joka tykkää värikkäistä kirjanselkämyksistä, voi olla aavistuksen haastavaa. We'll see! Kauniit ovat, just mun makuun!

Sari kirjoitti...

Kivoja nuo kyltit! Muutenkin tykästyin blogiisi siispä jään lukijaksi!

kati kirjoitti...

Mistähän joku saakin hommattua tuollaisia kylttejä myyntiin?! Ihania ja aitoja juttuja!

Galleri MochB kirjoitti...

Har också sökt efter sådana skyltar men hittar bara liknande i plast och de är ju inte alls lika charmiga :O) Jag gillar dina!!

Pikkusisko kirjoitti...

Järkyttävän ihania kylttejä. Etenkin nuo katukyltit.

päivi kirjoitti...

hei!
kurkkaamassa postauksesi joita jäänyt monia lukematta... ihania juttuja olet tehnyt, kuten tuo morsius hyllykkö:)
ostokset tietysti ihastuttavat, kyltit sopivat kivasti tyyliisi:):)
lämpöistä perjantai päivää sinulle .. halauksin päivi