torstai 6. elokuuta 2009

Carpe Diem


Innostuin näistä seinäteksteistä, ja hankin tekstin "Carpe Diem" muistuttamaan tässä hetkessä elämisestä. Sijoitin tämän tummanruskean siirtotarran makuuhuoneeseen sängyn yläpuolelle. Helppoa ja näppärää, valkoisen seinän ilme muuttui heti.

Olen leikkinyt printterin kanssa, ja siirtänyt vanhoja postikortteja ja kirjeitä kankaalle silitettävän tulostuspaperin kanssa. Hauskaa ja antoisaa leikkiä! Tässä näytille pellavapussukka, johon olen kiinnittänyt kankaan jossa tulostettuna aito vanha ranskalainen kirje jossa postimerkit ja leimat, sekä kaunis käsiala.

Illalla onkin Madonnan konsertti täällä Hgissä, mahtaa olla vilskettä ja hulinaa. Helikoptereita on jo lennellyt tässä yläpuolella vaikka konsertin ovet avataan klo 17.30. Taidan avata ikkunat ja kuunnella konserttia siten.

My newest wall sticker with latin text "Carpe diem" remains me of living at the moment, seize the day. Been playing with printer by scanning old letters and postcards and then used Iron-on Transfers paper to transfer the picture on fabric. In the below picture there is a linen bag to show my transfer work. Today it is Madonna concert here in Helsinki and the city starts to be quite crowded and helicopters are flying over all the time. Maybe I will open my windows to listen the concert! ;)

16 kommenttia:

Riikka T kirjoitti...

Kivan näköistä kaikki. Teksti sekä hylly tavaroineen.
Olisin myös kiinnostunut tuosta tekstin siirrosta kankaalle. Mitä paperia/ materiaalia käytit. Onko siirretty kuva " muovisen " oloinen? Se on on ollut ongelma niissä siirtosysteemeissä, joita olen nähnyt.
Sitten vielä: voisitko antaa s-postiosoitteesi, olisi asiaa...

Elsa kirjoitti...

Paperina minulla oli HP Iron-On Transfers, ja silitin negakuvan pellavalle, siirtetty kuva ei ole muovinen, mutta melko jäykkä kuitenkin.

Sähköpostiosoitteeni: elsass@luukku.com

Olivieno kirjoitti...

Kaunista käsialaa tuossa kortissa! Minäkin löysin yhden vanhan kortin kirpparilta, ajattelin sen kuvan siirtämistä tyynyyn. Mutta ei siinä ollut noin kaunista kirjoitusta...

Ai juku, oletpa sinä onnekas kun saat kuunnella konsertin ihan kotoa!

Elsa kirjoitti...

En asu ihan konserttipaikan vieressä mutta voisin lyödä vetoa että tänne asti kuuluu... Saas nähdä ja kuulla...

Tuikku kirjoitti...

Hei Elsa, antoisaa konsertti-iltaa:D
Olen myös ihan hurahtanut näihin seinäteksteihin, vallan mainioita.
Mukavia kesäisiä päiviä Helsinkiin!

Tiina kirjoitti...

Voi miten kaunis tuo hyllykuva on.
Ihastuin kyllä ihan kympillä!!! :)

Pikkusisko kirjoitti...

Oikein kiva pellavapussukka. Tuo mainitsemasi kuvansiirtopaperi on tosi hyvää verrattuna esimerkiksi surkeaan (mutta halpaan) Tiimari-versioon.

päivi kirjoitti...

hei elsa:)
ihastuttava hylly ja sen esineet!
seinäteksti sopii sen ylle kauniisti:)
pussukka kelpaisi kyllä tännekin..:D
lämpöistä perjantaipäivää ja mukavaa "konsertti" iltaasinulle!(madonna ehdoton suosikkini mutten voi sitä ihmismassaa sietää:(... )
halauksin päivi

outi kirjoitti...

Tuo pussukka on kyllä todella ihana. En ole uskaltautunut kokeilemaan noita siirtokuvajuttuja, vaikka upeita töitä niillä näyttää syntyvän. Mukavaa konsertti-iltaa!

Kirsi kirjoitti...

Ihana tosiaan tuo hyllykuvasi... minäkin olen tehnyt aikoinaan tuollaisia siirtokuvajuttuja tyynynpäällisiin, mm. vanhoja kirjeitä ym.. missähän ovat, täytyy etsiä ja ottaa taas käyttöön :)

Madonna tuli nähtyä tiistaina Tallinnassa -keikka oli upea- tosin taidan olla liian vanha tuollaisiin suuriin massatapahtumiin ;)

Hauskaa Wiikonloppua!

Kirsi

Sara kirjoitti...

Kivoja pussukoita, samoin blogisi!!
Varmaankin voin lisätä blogilistaani kun sitä päivitän?

Viikonloppuja!!

Sara

Elsa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Elsa kirjoitti...

Kiitoksia kivoista kommenteistanne! Ne ilahduttavat...

Sara, toki voit minut lisätä blogilistaasi.

kati kirjoitti...

Kaunis pussukka tuli. Hylly myös tavaroineen kaikkineen tosi kauniin harmoninen.

Mielenkiintoinen tuo siirtokuvajuttu. Tekisi kyllä nyt mieli kokeilla, kun minulla on suvun vanhoja rakkauskirjeita aimo läjä. Niitä olisi hauskaa siirtää kankaalle. Kun ehtis.

Unknown kirjoitti...

Hei!

Kiva blogi. Seuraan ahkerasti. kiinnostais tietää mistä olet hankkinut seinätekstin?

Elsa kirjoitti...

Nipert, kiitoksia sanoistasi! Seinätekstit olen hankkinut huuto.netistä, myyjän tunnus: ppe80.