torstai 24. syyskuuta 2009

Everlasting carnationsMinulla on ollut valkoisia neilikoita maljakossa jo nelisen viikkoa, ja yhä kauniit, kuin juuri maljakkoon laitetut. Varmasti kestävin leikkookukista. Niissä on hyvä tuoksu. Jotkut sanovat neilikoita hautajaiskukiksi, ja ovat muutenkin aliarvostettuja kukkia. Valkoisen ja vihreän yhdistelmä on hurmaava. Kyllä, neilikka on kukka ehdottomasti minun mieleeni. Eläköön neilikka! Eikös joskus ollut neilikkavallankumous?!

Olen ryhtynyt kutomaan, Novita-villalangoista (ostin edullisesti Tarjoustalosta) pitäisi syntyä tummanharmaa poncho. Nyt täytyykin mennä jatkamaan kutomista. Mukavaa perjantaita, ja kohtahan on taas viikonlopun aika.


Carnation is besides very beautiful and its fragrance is tempting, it is also very durable flower. My carnations have been in the vase already four weeks, and they still very pretty. The colour combination of white and green is a perfect match. By the way, I have started to knit a dark grey poncho, now I must continue knitting. Have a nice Friday! Yes, it's almost weekend time!

15 kommenttia:

n o r d i n g å r d e n kirjoitti...

Vilka vackra foton på den vackraste av blomma...

Nejilkan är underskattad. Den är minst lika vacker som en ros, sticks inte, är billgare och håller längre, inget att fundera på vilken blomma som egentligen vinner då: ) Mari.

Olivieno kirjoitti...

Niin ja ruusujahan myös käytetään usein hautakukkina, muttei niitä silti sen vuoksi luokitella. Minä halusin hääkimpuksikin kalloja, ja sehän sai anopin suunniltaan.

Niin kaunista...

Galleri MochB kirjoitti...

Kanske de innehåller några av de där E-ämnena... tycker vissa bröd kan stå sej hur länge som helst också ;O) Skall bli kul att se resultatet på ponchon!

Rostrose kirjoitti...

Four weeks?!?! I think I also have to try this flowers (I love the combination of white and green, too)!
Hugs, Traude

U.M kirjoitti...

Itsekkin ajattelin tänä viikonloppuna aloittaa uuden villapaidan neulomisen.. Väri tulee varmaan ihan inspiraatio pohjalta lankakaupassa;) Jotakin vähän paksumpaa ja muhkeampaa lankaa kun löytäisi..
Rauhaisaa viikonloppua sinulle!
UM

maano kirjoitti...

minä lähetän "kurppaus intoa" täält pohjosesta :)

Mari kirjoitti...

Neilikat on minustakin kauniita -ja kestäviä. Minäkin ajattelin aloittaa kutomaan villasukkia, en olekkaan niitä kutonut sitten kouluaikojen!

Pikkusisko kirjoitti...

Eläköön neilikka! (Minulla oli hääkimppu niistä...)

SariW kirjoitti...

Tosi upeita kuvia ! Ne palauttivat mieleeni, miten kaunis onkaan neilikan kukka läheltä. Olin ihan unohtanut ; ) Ja todellakin niillä on ihanan mausteinen tuoksu. Taidanpa ostaa niitä kotiin ...
Mukavaa viikonloppua !

Melita kirjoitti...

Hei,
Ekaa kertaa täällä "kylässä"
Onpa kaunista sanoo yksi valkoiseen hurahtanut ja erityisesti valkoisiin kukkiin ja Hangossakin olet käynyt !
Valkoiset neilikkakuvasi upeita - todellakin yksi neilikka ilahduttaa kauneudellaan ja pitkään.Viime talvena ostin aina perjantaisin yhden olohuoneen pöydälle ja kesti hyvin seuraavaan perjantaihin.
Hieno blogi sinulla !

elina kirjoitti...

Hei. Minulla on antipatuoita isoja punaisia neilikoita kohtaan. Minusta ne ovat "jonna-tiskiharja kukkia". Kuusikymmentä ja seitsemänkymmentä luvulla meillä oli usein kotona isoja neilikoita ja minä en voinut sietää niitä. Kolmekymmentä vuotta tarvittiin ennenkuin suostuin tutustumaan neilikoihin uudestaan ja nyt niitä on tullut jo keittiöönikin, tosin vaaleanpunaisina, mutta silti se on edistystä. Ehkäpä jo huomenna ne hiipivät olohuoneeseenkin, ne näyttävät kuvissasi todella kauniilta.

Hanna kirjoitti...

Voi miten kauniita neilikoita. Ja ihanaa kun kestävät pitkään.

Mari kirjoitti...

Vai on siellä alkanut puikot heilua;) Hyvä hyvä. Neilikat kestää mullakin aina monta viikkoa. Leppoisaa lauantaita!

Sirkka kirjoitti...

Hyvin kaunista, sanoisin erittäin kaunista...valkoiset kukat oavt aina kauniita ja mikäs Neilikoissa on..oletpa saanut ne pitkään pysymään kauniina, silloinhan ne ovat asiansa ajanneet! Hienoa ja upeeta!

Onnea Neulomisharrastukselle, mitä et vielä osaisi...taitava ja ahkera Elsa!

päivi kirjoitti...

hei!
iloa neulomisellesi :)
kättesi töitä on muutenkin mukavaa ihastella....
minäkin pidän neilikoista, vitivalkeina niin suloisia ja kestävät todella ikuisesti:)
kauniisti olet omasi
taas kuvannut!
leppoisaa lauantai-iltaa sinulle, halauksin päivi