sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Seitsemän asiaa minusta


Sain tämän iloisen yllätystunnustuksen kolmelta taholta, Sinkkisangon Anulta, Valkoisen Taburetin Jaanalta sekä Manor of Dreamsin UM:lta, joten lämmin kiitos teille kaikille. Kiva tuntea että pidetään ja välitetään. Nyt kuitenkin olen sen verran laiska etten jaa tätä eteenpäin. Mutta toki vastaan haasteeseen ja kerron seitsemän asiaa itsestäni.

1. Kun olin pikkulikka, ja aina kun minulta kysyttiin mikä minusta tulee isona, ja vastasin että kahvinkeittäjä. Liekö tämä yhtenä syynä siihen etten juo lainkaan kahvia, itse asiassa en ole koskaan juonutkaan. Ei silti, en juo teetäkään.

2. Suklaa on intohimoni, etenkin Fami-patukat. Namjaslurps! Niitä pitää olla jemmassa.

3. Käytän vain ja yksinomaan hopeisia koruja. Joko ostettuna ja itse tehtynä. Kultakoruja en vain yksinkertaisesti osaa käyttää.

4. Minulla on kohta ollut vuoden verran rakennekynnet ranskalaisella manikyyrillä. Olen ollut niihin erittäin tyytyväinen, ja pystyn tekemään kaikkea mitä ennenkin. Ja kädet näyttävät aina kauniilta ja huoliteltuilta. No, halpaa huvia se ei ole, mutta toisaalta se raha menisi joka tapauksessa johonkin muuhun.

5. Olen listaihminen, teen koko ajan erilaisia listoja, kuten ostoslistoja, toivelistoja, lahjalistoja, matkalistoja. Kertoisikohan tämä jostain järjestelmällisyydestä? Tai jostain muusta? Näiden listojen laatimisessa on tärkeää tehdä ne käsin, ei koneella.

6. Pukeudun lähes poikkeuksetta mustaan olipa vuodenaika mikä tahansa. Ehkä joskus joustan harmaaseen ja valkoiseen. Mutta tositosi harvoin.

7. Unelmani on vanha mökki meren rannalla. Mökki, jota saisin mielin määrin kunnostaa ja laittaa, tuunata ja korjata. Siellä voisin kunnostaa huonekaluja ja ommella ja tuunata. Nyt sellainen tila minulta puuttuu.Sorry! Now only in Finnish. I am bit tired and lazy. But have a nice week!

10 kommenttia:

Louise kirjoitti...

Kiva kuulla että joku muukin on "listaihminen"...ja niin kuin sanoit, käsin pitää kirjoittaa ;O)

ha det gott!

päivi kirjoitti...

mielenkiintoisia tunnustuksia:)
huomaan taas että moni asia yhdistää meitä:):)
mukavaa uutta viikkoa,
halauksin päivi

Piia kirjoitti...

Musta on minunkin suosikkiväri, kesät,talvet ja listoja olen myös ruvenut tekemään, ihan vaan siksi kun unohtelen asioita ja ehkä siksi että se on mukavaa.

Marge kirjoitti...

Hei Elsa!

Kivoja tunnustuksia:) Minäkin vieroksun kultaa, tykkään enemmän hopeakoruista. Toivottavasti vielä joku päivä saat sen unelmiesi mökin meren rannalta!

Ada och Emil kirjoitti...

Tuo kahvinkeittäjän ammatti sai minut purskahtamaan nauruun :D Ja mitä mustaan tulee, TYKKÄÄN ja käytän myös, ehkä vähän liikaakin. Se on vain niin että mustan voi yhdistää mihin vain, eikä väliä onko kesä vai talvi.

Oikein kaunista ja suklaista viikkoa!
-Sanna

Ainosofia kirjoitti...

Näitä on kiva lukea :)
Meissä palstalaisissa on tosiaan paljon yhteistä...

Rakennekynnet - ei ole koskaan minulla sellaisia ollut.
Ne ovat kauniita.

Rostrose kirjoitti...

Hi, dear Elsa! The google translater worked quite well, so I think I could understand most of your seven points - just one is not soo claer for me: You prefer black dresses, is that right? (So do I...) And I am also a "list-person": This is necessary because I would forget some important points without writing it down... But I really would have problems withour coffe (I think I' addicted to coffeine ;-))
Halaus, Traude

Elsa kirjoitti...

Rostrose,

Yes, you understood everything, glad to know that at least sometimes translator works.

I prefer to dress myself in black, mostly I wear black clothes. Sometimes in grey or white, but rarely.

Olivieno kirjoitti...

Minullakin on tuo Famipahe! Minulta kun kysyttiin lapsena mikä minusta tulee isona, vastasin, että ihan tavallinen äiti... Niin se vaan taitaa olla suurin saavutukseni.

Millas hem kirjoitti...

Hej!

Skriver i detta inlägget istället!

Jag har suttit nu och kollat in din blogg från början till slut, den är superfin, verkligen!!
Du får till det perfekt!

Kram Camilla