maanantai 14. joulukuuta 2009

Xmas decorations


Viime lauantaina käväisin etsimässä kadonnutta joulumieltäni Menneen Ajan Joulumarkkinoilla Lohjalla, joka oli kaiken kaikkiaan kiva ja onnistunut tapahtuma. Onneksi pakkasta oli vain vähäsen ja luntakin vain nimeksi, mutta ne olivat tuomassa kuitenkin tunnelmaa. Myyjät olivat nähneet kovasti vaivaa myyntikojujensa koristeluun ja suurin osa oli itsekin pukeutunut menneen ajan vaatteisiin. Tässä kaksipäiväisessä tapahtumassa oli kävijöitä noin 30 000, joka puhuu tapahtuman onnistumisen puolesta ja siitä että tällaisille tapahtumille on tilauksensa. Myytävää oli herkuista erilaisiin käsitöihin ja askarteluihin. Ja paljon oli muutakin näkemistä, kuten mm. jalkapuu, seppien työnäytöksiä, nuotiolla lämmittelyä ja tulishow.

Joulukoristelut jäävät minun osalta vähäiseksi, mutta jotain hankin markkinoilta, nimittäin puolukkakransseja, joita olen levitellyt kotiini.

Ikkunaluukkuihin puolukkakranssipari, vähän suurempi kokoiset kranssit, alkujaan niissä oli punaiset nauhat, vaihdoin ne wanhasta lakanasta revittyihin valkoisiin suikaleihin, jotta menee vähän kauemminkin aikaa koristeena.Ja sitten vanhaan oveeseen vähän pienemmän kokoisen puolukkakranssin, laitoin siihen sisalnarua ympärille. Uskokaa tai älkää, tässä olivat minun joulukoristeluni. Tai no, hankin minä tänään vielä valkoisen jouluruusun, saas nähdä miten sen kasvattamisessa käy.


Last Saturday I went to the past times xmas happening in Lohja to search my lost xmas spirit. Not much snow nor cold but enough to make a good market happening, sellers in old costumes sold from food to handcrafts. I bought these wreaths of lingonberry leaves from the market, put some ribbons around them and hang them for my only xmas decorations to home. Well, to tell the truth about my xmas decorations, I bought today a white xmas rose, let's see how I'll manage to grow it.

P.S. Kiitoksia kovasti Kattojen yli -blogin Ulla-Kristiinalle tunnustuksesta, jonka laitoin tuohon sivupalkkiin näkyviin. Tunnustus lämmittää kauniisti!

18 kommenttia:

päivi kirjoitti...

hei elsa<3
kauniit joulukoristelut sinulla kodissasi:)
minäkään en joulua varsinaisesti nykyisin enää koristele, mutta kai muutama valkea kukkasen ajaa sen asian?
nuo kranssit varmasti ilahduttavat sinua joulunkin jälkeen:)
lämmin halaus,t. päivi

Arja kirjoitti...

Eipä minullakaan kovin paljon koristeita ole... niin siis jouluisia :-))Mukavaa joulunodotusta!

Ainosofia kirjoitti...

Kun on jo kaunis koti valmiiksi ei sitä kummemmin tarvitse joulunakaan koristella.

Kranssit ovat kauniit yksinkertaisuudessaan.

SariW kirjoitti...

Puolukkakranssit ovat niin yksinkertaisen kauniita ja myös jouluisia. Minulle joulunfiiliksen tekevät kynttilät ja koristevalot. Sekä vihreä kuusi tai puolukkakranssi... Ja tietysti kukat ; )

Mirtzi kirjoitti...

Ihanat joulukoristelut, eivät mielestäni yhtään vähäiset. Ihanaa kun voi pitää noin yksinkertaisena ja kauniina. Valkoiset nauhat puolukkakransseissa olivat myös kauniit, muutenkin hienot nuo puolukkakranssit!

Galleri MochB kirjoitti...

Finfina kransar :O)

mimmuli kirjoitti...

Kauniisti vihreä ja valkoinen tekevät jouluisan tunnelman..itselläni hyvin valkoisen vihreä joulu tänä vuonna.

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit kranssit!

Karita

Merja K kirjoitti...

Paras kranssi on kyllä simppeli ja yksinkertainen. Omani ovat välillä vähän liiankin "krumeluureja". Lohja jäi itseltä tänä vuonna väliin, siellä on kyllä aina ihana joulutunnelma

Olivieno kirjoitti...

Sinulla on aina niin kaunista, harkittua sisustusta. Oletko tehnyt tuon tiekyltin itse? Upea!

Elsa kirjoitti...

Kovasti kiitoksia kommenteistanne, niitä on mukava lukea.

Olivieno, kyltin olen ostanut huuto.netistä. Joten glooria kuuluu sen tekemisestä jollekin muulle.

Heidi kirjoitti...

Kaunista, ei voi muuta todeta :)
Rauhallista joulunodotusta sinulle.

butiksofie kirjoitti...

Adorable! best regards Anja

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Aivan upeat kranssit ja näyttävät niin kauniilta!
Anu

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Vähemmän on enemmän! Kaikki tulee esiin parhaiten, kun joka paikkaa ei ole tuusattu täyteen. Kerrassaan upeita puolukkakransseja!

Lämmin virtuaalihalaus sinnekinpäin!

kati kirjoitti...

Minäkään en ole paljon joulukoristeita laittanut. Oma puolukkakranssini on ollut esillä jo parisen kuukautta ja yhä vaan se vihreänä seinällä komeilee. Mahtavan kuuloiset joulumarkinat siellä vanhassa opiskelukaupungissa on ollut.

TeSa kirjoitti...

Hillityn kaunista.
Mukavaa joulun odotusta sinulle.

Inka kirjoitti...

Voi kun tykkään kransseistasi, niin kovin kauniita. Oikein mukavaa joulunodotusta sinne :)