maanantai 22. helmikuuta 2010

So touching


Keräilen - enkä taida olla ainoa - vanhoja lasten kenkiä, tosin niitä on erittäin vaikea saada käsiin. Se onkin keräämisessä hauskinta, ettei saa liian helpolla. Etsin, löydän ja tykästyn -periaate on hyvä keräilyssä. Nämä pienet valkoiset nahkatossut riemastuttavat ja ihastuttavat pientä kenkäkokoelmaani. Hyväkuntoiset vauvan tossut, kenen pieniä jalkoja ovatkaan koristaneet? Oikein liikuttavan suloiset!


Lomasuunnitelmani etenevät suunnitelman mukaan Vancouveria on tuijotettu - lempilajit löytyvät alppihiihdon, short track -luistelun sekä taitoluistelun parista. Eilinen ski cross oli myös huikeaa katseltavaa. Harakkapöytä ja keilat ovat valmiina, laitan niistä kuvia vaikka huomenna.

Ain't these baby shoes charming and touching? In perfect condition. I am collector of old children shoes, it's rather difficult to get these sweet shoes in good condition. But I like the challenges, the best part of collecting that you do not get them too easy. Regards from very snowy Helsinki!

9 kommenttia:

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Suloiset kengät.
Mukavaa kuulla, että loma sujuu suunnitelmien mukaan. Ei siis ole lapsen kengissä... :)

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Suloiset kengät! Minä en ole onnistunut löytämään kuin yhdet ainoat tuontyyppiset kuluneet kengät ja toiset ovat talvikengät.
Kivaa, että lomasi on sujunut suunnitelmien mukaan.
Odottelen huomista postaustasi innolla!

Mukavaa viikkoa!!

Hanna kirjoitti...

Samanlaiset popot jotka minulla oli lapsuudessani 70-luvulla. Söpöt. Tosin ne jalassani olleet ovat huomattavasti kuluneemmat. Koristavat vanhempieni makuuhuonetta nykyään =D

Rentouttavaa lomaa!

Mari kirjoitti...

Voi miten suloiset kengät <3 Mukavaa viikkoa!

Mirtzi kirjoitti...

Voi apua kuinka hienot kengät! Ja ihan samanlaiset mitkä mulla on ollut pienenä. Koristavat nyt makuuhuonetta:)

Kirsi kirjoitti...

Suloiset kengät, mulla samanlaiset vähän kulahtaneempana versioina. Yhdet todella vanhat kengät ostin Riitan loppuunmyynnistä viime kesänä.. taitaa niistä kuvakin blogissani olla....

Mukavaa lomawiikkoa!

Kirsi

taburetti kirjoitti...

Mulla vain yhdet tosi vanhat lasten kengät... pidänkin niitä kuin suurtakin aarretta... niin tai mullehan ne on aarteet.
Joo, olympialaisia on täälläkin katsottu minkä on pystytty... vähän kun tuo työ haittaa sitä.
Tänäänkin piti mennä myöhemmin töihin jotta näki lätkä ottelun Suomi-Ruotsi, no tosin en pystynyt katsomaan loppuun.....

Mutta mukavaa maanantaita sinne!!!
Jaana

päivi kirjoitti...

suloiset kengät:)
mukavaa lomaviikon jatkoa sinne lumen keskelle!
haliterkuin
päivi

Anu kirjoitti...

Kiva kuulla, että loma tuntuu letkeältä; suunnitelmat käyvät toteen ja löytöjäkin olet tehnyt. Söpöt kengät!