maanantai 24. toukokuuta 2010

Hooked


Todellakin,  olen koukussa virkkaamiseen. Viime viikkoisen sairaslomani aikana addiktoiduin virkkaamiseen täysin kympillä. Mustan huivini sain jo valmiiksi, ja sitten piti keksiä jotain muuta. Beigen väristä Novitan Kotiväki-lankaa minulla on kerä, ja lueskelin aikani kuluksi (kun en voinut jalkani potemisen takia liikkua) vanhoja Kässäri-lehtiä. Niitä olen jostain syystä säilytellyt, eihän sitä koskaan tiedä milloin niitä tarvitsee.

Löysin Kässäristä nro 4/2007 kivan virkattavan huivin (taas!), joka syntyy noin 10 x 10 cmn kokoisista kukkapaloista. Vaikutti helpolta, joten ryhdyin töihin. Ihan samanmallista pitkulaista huivia en tee, vaan sovellen ohjetta mieleni ja tapojeni mukaan. Ehkäpä tästä tulee peitto tai tyynynpäällinen tai pöytäliina tai sitten se huivi. Antaas kattoo. Valmiina on kymmenkunta palaa:Yes indeed, I am hooked to crocheting. Absolutely in 100 per cent. I finished already the black scarf of which I posted earlier. During on my last week's sick leave I had time to I read old handicraft magazines, from which I found this quite easy instruction for a scarf that builds up from small flower pieces.Maybe this turns to a blanket or pillow case or scarf,  so let's see what happens, must not be so predictable! ;)

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hello Elsa,

that is very,very lovly.

greatings send you Conny

Rilla kirjoitti...

Aivan ihana!
Vitsi kun osaisin...

TeSa kirjoitti...

Virkkaaminen on todella koukuttavaa.
Pellavaliinan reunassakin palaset ovat kiva lisä tai kaitaleena liinan keskellä.
Asusteissa ja vaatteissa virkkaukset ovat ihastuttavia.

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Ihana! Kumpa osaisin... Jos niin olisi tuollaisia kaapissa monta ;)

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Hieno malli. Olet taitava ja nopea virkkaamaan.
Joko jalkasi on parantuneet? Toivon niin.
Minulla särkee niin pahuksesti tälläkin hetkellä molemmat polvet.

Ihanaisia päiviä sinulle!!

MODERN COUNTRY kirjoitti...

You are so clever! What you can not do. Crocheting is so relaxing to do, and the result is always more than you expect. Really beautiful pattern, looking forward to when everything is finished. Well done !

Aina

Piia kirjoitti...

Virkkaamiseen jää koukkuun ;)
Hienoja kukkia, näyttää oikein kivalta!

Eva-Liisa kirjoitti...

Ihanat virkkaukset sulla menossa. Virkkaus tosiaan koukuttaa, samoin neulominen ja kaikenlainen näperrys. Minä olen myös virkkaaja, mutta nyt se on tuolla. Liinoja enimmäkseen on tullut virkattua ja pussukoita yms. pientä.

Anu kirjoitti...

Jalan potemista täälläkin suunnalla...
Kukissa on sopivasti herkkyyttä ja tuo väri on niihin napakymppi. Minustakin on kiva tehdä sillä fiiliksellä, että "katotaan mitä tulee". Siinä voi yllättää ihan itsensäkin.

Sanna-Pauliina kirjoitti...

Kaunis huivi tai mikä sitten siitä tuleekin :) Mulla on kans vuoden aikaan nähden outo innostus neulomiseen, jo pitsihuivi ja liivi valmiina, pitsitunika kesken ja langat kahtee villapaitaan! Toiset villapaita langat on kierrätetty halvalla kirpparilta ostetusta huonon mallisesta neuleesta :) jos on kova neulomaan niin kierrättämällä kyllä säästää..
Odottelen innolla työsi lopputulosta :) Josko vinkkiä minulle mitä tehdä pellava langasta!

Marie Elisabeth kirjoitti...

Kaunis kukkamalli ja niin ihanalla langalla. Toivottavasti jalkasi paranee pian!

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Siitä tulee varmaan ihana! Voi kun osaisin itsekin virkata, joskus oon kokeillut eikä minun sormet taipuneet siihen hommaan :/ Suloista keskiviikkoa!

Katja - Bag End kirjoitti...

Ihania. Minäkin olen haaveillut virkkaamisesta, mutta kun en enää muista miten homma toimii! Viimeksi olen virkannut koulussa, enkä kovin vapaaehtoisesti, joten taidot (jos niitä taidoiksi voi kutsua) ovat unohtuneet näiden yli 20 vuoden aikana ;-)

Hyvää loppuviikkoa,
Katja