tiistai 4. toukokuuta 2010

Light my fire!

Lämmin kiitos kovasti mieltä lämmittävistä kommenteistanne edelliseen postaukseen. Kyltti on minunkin mielestäni niiin ihana, ja sille on monta paikkaa huushollissani!

Kaminapeilit ovat juuri nyt minun toivelistallani (olen listaihminen... voi minulla niin monta listaa..., hih) , toivoisin löytäväni pari vanhaa, ellei jopa antiikkisia sellaisia! Nyt minulla on lipastoni päällä pari uusvanhaa kaminapeiliä päällekkäin, pienempi niistä oli alkujaan hopean värinen, mutta katsoin parhaimmaksi verhota sen maalilla valkoiseksi. Kuvassa näkyy myös huuto.netistä hankkimani vanha ranskalainen köyhänhopeinen kynttilänjalka, jonka huusin Ada ja Emil'n Sannalta, kiitos Sanna, se on hurmaava aarre!Muuten, onko teillä kenelläkään kokemusta Ifolorin kuvakirjojen tekemisestä? Miten sen teko sujui? Eikö olisikin kiva idea tehdä omista parhaimmista sisustuskuvista oma ja uniikki sisustuskirja?

I would like to have old fireplace mirrors, really old or antique ones, if possible. In the meanwhie I have to settle for the new fireplace mirrors that I have on my cabinet. The smaller one was earlier in silver colour but I thought painting it as white was better solution for me. In the picture there is an old French mercury silver candle holder which is my latest find.

21 kommenttia:

Rostrose kirjoitti...

I think it's a wonderful combination - and I wish you good luck to find the mirror of your dreams!
Hali & MoiMoi Traude

päivi kirjoitti...

ihanat peilit!!
ja miten kaniisti somistettuna!
täältä löytyy just samanlaiset, maalasin myös oman pikkuisen jonka ostin Riitalta vuosi sitten:)
vanha peili taitaa jäädä minulla haaveeksi mutta noita uusvanhoja löytyy jo kymmenkunta:)
kiva kun taas vierailit, meillä oli niin aurinkoinen päivä, toivottavasti siellä etelässäkin kevät etenee?
lämpimin ajatuksin ja iltaterkuin
päivi

Mirtzi kirjoitti...

Ihania juttuja taas:) Itse olen tehnyt montakin kuvakirjaa ifolorilla ja suosittelen sen perusteella. Aikaa ja vaivaa siinä saa toki nähdä, mutta on sen arvoinen! Saa paljon kuvia "pieneen" ja siistiin tilaan... pieneen sikäli, jos vertaa perinteistä albumityyliä. Eikun kokeilemaan!:)

outi kirjoitti...

Tein pukinkonttiin isovanhemmille kirjan lastemme kuvista ja kyllä siitä tuli upea. Suosittelen lämpimästi. Ifolorin systeemi oli todella helppo ja siinä oli ainakin näin eka kirjan tekijälle mukavasti erilaisia vaihtoehtoja sivujen ulkoasun suhteen. Ainoa huono puoli oli se, että homma koukutti vahvasti. Siitä ei ihan yhden eikä kahden illan istumisella selviä. :)

Tiina kirjoitti...

Sama täällä, noihin olen ihastunut,
tosin vain kaksi omistan;
mustan ja valkoisen.
Vanhasta vielä haaveillaan täälläkin.
Ihania!!! <3

Arja kirjoitti...

Kauniita kuvia:-))
Sellainen kuvakirja olisi kyllä todella mukava:-))
Oikein mukavaa keskiviikkoa<3

MODERN COUNTRY kirjoitti...

I have the same mirror, and I did the same!! I also painted it white in waiting for a real fireplace mirror :)Preferably French and Antique. I love your style, I am so charmed by your images and Ideas.

Aina

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Niitä peilejä täälläkin metsästetään, vanhana... Kauniita ovat nuo uusvanhatkin ja luulenkin, että hankin ensin noita myös :)

Tuo oma sisustuskirja idea on mahtava ;)

Kotisi on niin kaunis!!

Inspiration i vitt kirjoitti...

Elsa you only have nice things in your home, always a pleasure to come and visit you. Hugs to you / Ingela.

Piia kirjoitti...

Minäkin olen tehnyt muutaman kirjan omista käsitöistäni, suosittelen! Helppo tehdä, mutta aikaa siihen toki menee.

Miia kirjoitti...

Koitin kerran tehdä ja se oli ihan helpon oloista, ohjeet oli selkeät ja sai valita esimerkiksi taustaan monta vaihtoehtoa :) Kalenterin tein myös lahjaksi.

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Nuo peilit on vallanneet myös minun mieleni!

Siskoni teki kuvakirjan lapsistaan ja äitini puutarhastaan. Kuulemma kiva ja simppeli juttu!

Helmi kirjoitti...

Ifolorin ohjelmalla on TOSI kiva tehdä kirjoja! Olen itse laittanut lomamatkoista mielestäni erittäin tyylikkäät opukset. Nykyinen koneeni on Mac, joten olen jatkanut perinnettä Applen omalla ohjelmistolla. Molemmat tolkuttoman helppoja, uskomattoman monipuolisia ja helppoja. Ja kumpikin tuotos korkealaatuista! Itsekin olen miettinyt kuvakirjaa kodistamme ja sen sisustusyksityiskohdista. Ihan omaksi iloksi ja muistoksi. Mutta kuten joku jo mainitsikin: koukuttaa "ikävästi". Nopeasti saa valmista, mutta ruokahalu kasvaa syödessä ;-)

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kauniita nuo peilisi! Olet niin upeasti laittanut kaiken esille!
Kiva, kun kysyit tuosta kirjanteosta. Täytyy itsekin katsastaa, josko osaisi vaikka tehdä.

Mukavaa keskiviikkoa!!

Millas hem kirjoitti...

Yes I agree! But the one you painted looks nice too!

Have a nice evening!

Camilla

Mari kirjoitti...

Kauniita peilejä :)
En ole itse tehnyt ifolorilla kirjaa, mutta olen serkullani nähnyt sellaisen, hieno oli! Pitäisi joskus itsekkin kokeilla...

Eva-Liisa kirjoitti...

Kauniit peilit.

Ei ole kyllä kokemusta kuvakirjojen tekemisestä. Pitäisi kokeilla ,miten onnistuu.

mimmuli kirjoitti...

Itselläni yksi samanlainen, lisää metsästän. Tuo alla leva kyltti on kyllä bueno=)

MariaJ kirjoitti...

Kauniit peilit! Blogissani on sinulle jotain pientä :)

Pia kirjoitti...

Voi hitsit, miten ihania juttuja sinulla on!!!! tuo ifolor juttu kuulostaa todella mielnkiintoiselta, vaikkakin minulle aivan uusi asia!

Kyllä, mitä ruosteisempi jokin juttu (paitsi omat aivot), sen parempi - ja kuluneisuus kaiken kaikkiaan! se kertoo eletystä elämästä, myös "tavaran" elämästä, ja ihmisistä jotka olivat siihen kytkeytyneitä.

Hauskaa viikonloppua sinulle!

kristiina kirjoitti...

Olen teettänyt kuvakirjan ifolorilla. En ollut kovin tyytyväinen.
Tekeminen sinänsä oli helppoa, vaikka teko-ohjelmassa olikin jotain käsittämättömyyksiä. Aikaahan se vei. Useamman illan. Ja ensimmäinen kappale tuhoutui, tilasin sen, mutta tilaus ei koskaan mennyt perille joten ei muuta kuin uudestaan. Kirja on kauniin näköinen, mutta vaikka kuvien piti olla riittävän tarkkoja ja hyvälaatuisia, niin silti monet kuvista näyttävät mustesuihkutulostimella tulostetuilta. Eteenkin iho oli oudon näköinen (Sama homma oli heiltä tilaamissani joulukorteissa, joissa kuva sentään oli aika pieni).

Joten loppuviimeksi oli aika kallis ja huonolaatuinen kirja. Itse tulostamalla ja sitomalla olisin saanut edullisemmin paremman ;)