sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

BillnäsistäKuvallisia hetkiä eiliseltä Billnäs-retkeltä. Kädentaitto-tapahtuma oli mukava, viihtyisä ja rento. Ja sää todella loistavan aurinkoinen (+26c). Porukkaa oli liikkeellä mukavasti. Tosin myyjiä olisi voinut olla enemmänkin. Ja lapsille ja lapsenmielisille oli järjestetty Prinsessa ja Lohikäärme-näytelmä. Parasta antia oli ehdottomasti Valkoista Pellavaa-siskosten myyntipöytä. jonka ympärillä pyörin pariin otteeseen. Ja tietysti mukaani tarttui muutama kiva juttu; G-taulu ja pikkuruiset puutaulut leimoineen ja postimerkkeineen, kts. alimmat kuvat. 

Tapahtuma jatkuu vielä tänään, käykää ihmeessä, jos teillä on siihen mahdollisuus. Ja viikon päästä on siellä perinteiset antiikkimarkkinat.I visited yesterday Billnäs which is old ironworks founded in 1641. The traditional buildings and the beautiful view to river Mustio offer a unique setting for different kinds of events such as yesterday's Crafting happening. Great place to visit and the weather very warm and sunny (+26c).

7 kommenttia:

päivi kirjoitti...

sinulla oli sitten upea päivä ja
ne antiikki markkinat haaveenani!
odottelen kuvia niistä kivoista jutuista:)
helteistä sunnuntaipäivää,
täällä oli jo seitsemän aikaan
20 stetta:)
aamuterkuin
päivi

Kesäkukka kirjoitti...

Voi, kun pääsisikin tuonne. On vaan ensi viikonlopuksi tiedossa omintakeiset rock-festarit anoppilassa ;), mutta ehkä sitten joku vuosi voisi olla toivoa päästä tuonne.
Mitähän kivaa olet sieltä ostanut? :)

Mukavaa sunnuntaipäivää Sinulle!

Eva-Liisa kirjoitti...

Täältä meiltä kun on niin pitkä matka aina kivoihin tapahtumiin, että aivan harmittaa. Mutta kiva päästä näin kuvien välityksellä näkemään edes pienen palan.

Mutta tänne suunnalle niitä markkinoita odotellessa.

SariW kirjoitti...

Pääsispä taas Billnäsiin ! Jo se ympäristö on niin sanoin kuvaamattoman upea. Kuten kuvasikin sieltä...
Ihanat nuo pienet puutaulut : )

Riitta / Wanilla kirjoitti...

Kiva, kun pääsit käymään messuilla,
minulla oli myös tarkoitus mennä, mutta kotona on nyt rakennuspuuhat menneillään, joten en malttanut lähteä. Kauniita kuvia! Ensi viikonloppuna olen menossa antiikkimessuille samaan paikkaan :)
Terkuin,
Riitta

Merja K kirjoitti...

Billnäs on aukko sivistyksessäni, joka täytenee paikata tänä kesänä :) Kauniita kuvia!

Marie Elisabeth kirjoitti...

Ompas upeat kuvat !!! Niin kaunis tunnelma ja värimaailma huokuu kuvistasi. Billnäsi on upea paikka.