maanantai 12. heinäkuuta 2010

Fiskars


Sano ÄLLÄ - sano OOO - sano ÄMMÄ - sano AAA, mikä se on? Se on neljän viikon onni ja autuus, joka alkoi tänään. Jippii! Saan olla ilman aikataulua, kelloa ja suunnittelua. Saan laiskotella jos siltä tuntuu. Se on luksusta. Ja kaiken lisäksi ihan loistavassa säässä! Nyt jo +25c! Tämä auttaa unohtamaan kurjan talven harmit ja itkut.

Viikonloppuna käväisin Fiskarsin Antiikkipäivillä Vanhalla Veitsitehtaalla. Ja suunnittelmissani oli myös Billnäsin antiikkimarkkinat, mutta aika ja ennen kaikkea rahat menivät Fiskarsiin. Vähän hullua että samana viikonloppuna on kaksi samankaltaista tapahtumaa (joihin on sisäänpääsymaksu) ihan vierivieressä. Fiskarsissa oli oikein mukavaa, paljon hyviä myyntipöytiä ja myyjiä aivan loistavassa auringonpaisteessa ja Fiskarsin Ruukin nostalgisessa ympäristössä. Kaiken kaikkiaan rento meininki. Antiikkimarkkinoiden lisäksi siellä oli kirpputori, mikä sen mukavampaa. Huomenna näytän minkälaisia aarteita minä sieltä löysin.
Hi folks! Today starts my four week's holiday, time for relaxing and enjoying, living without time table and planning, doing what ever I choose to do. I am so happy! During last weekend I visited the Fiskars Village where a Antique Fair was held. In great wheather; +30c!The Fiskars is a very beautiful milieu with its ironworks from 1649. Nowadays is known as a center of Finnish art and design. Tomorrow I will show what I found from the Fair. Have a nice Monday!

14 kommenttia:

Arja kirjoitti...

Olishan se ihana kulkea kaikilla kirppareilla, mutta äkkiä ne rahat hupenee, olin juuri viikonlopun ruotsissa loppiksilla ja antiikkiliikkeitä kiertämässä.
Oikein mukavaa uutta viikkoa<3

Helena kirjoitti...

Antiikkimarkkinat on NIIIN kivoja ja tulevat kukkarolle kalliiksi...

Kultsin kämppä kirjoitti...

Ihania kuvia! Itsekin suunnittelin kesäreissua Fiskarssiin, mutta väliin jäi tällä kertaa. Enkä ensi vuonna.

Miia kirjoitti...

Hyvää lomaa!

Marie Elisabeth kirjoitti...

Suunnitteilla oli mutta jäi väliin. Mielenkiinnolla odotan mitä olet löytänyt :) Ihanaa lomaa sinulle Elsa!

Millas hem kirjoitti...

It looks like a fantastic place! Lots of beautiful things there!=)

Have a nice day!

Hugs Camilla

Anne kirjoitti...

Oi, voin vain kuvitella miten ihanaa tuolla olisi kierrellä katselemassa ja tekemässä hyviä löytöjä. Harmi, kun on niin kaukana. Mutta joku päivä teen vielä ekskursion sinne :-) Mukavaa lomaviikkoa!

Rostrose kirjoitti...

Dearest Elsa, I wish you wonderful holidays - enjoy & relax!!! Your pics of the fair look very intersting!!!
Hugs & MoiMoi, Traude

Mari kirjoitti...

Voi miten houkuttelevalta näyttää! Ja mä oon luvannu miehelle etten hanki mitään uutta ennen kuin uusi koti on asumiskunnossa, nyyh!

Kesäkukka kirjoitti...

Oi, mitähän kaunista olet löytänyt?!
:)
Mukavaa lomaa!

päivi kirjoitti...

oi, tuonne kun pääsisin niin...
vaikka tekeet äältäkin löytöjä, sen huomasin viikonloppuna,
usein sitä menee merta edemmäs kalaan!
näytäthän ihanat ostoksesi:)

maanantai terkut
lomalaiselta toiselle:):)

päivi

Titti kirjoitti...

Me kävimme ajelulla sekä Billnäsissä että Fiskarsissa eilen,(tässä naapurissa kun ovat)muttei oikein ollut voimia eikä intoa kummankaan antiikkitapahtumaan.
Billnäsin ja Fiskarsin välillä tuli vähän erimielisyyksiä kun Billnäs Ruukki nosti markkinapaikkojen hintaa paljon. Neuvottelutkaan eivät tuottaneet tulosta, joten Fiskarsissa oli nyt omat.
Liekö päivä se perinteinen kun olivat samaan aikaan.
Näkyi molemmissa väkeä riittävän.
Innolla odotan kuvia löydöistäsi! =)

Sannu kirjoitti...

Onneksi mulla oli vapaalippu Billnäsiin.Mä en kans ehtinyt torstaina kun sinne.Sit oli pakko perjantaina lähtee käymään viellä Fiskarsissa.Ei oo kivaa maksaa pääsylippua kahteen paikkaan. Viime vuonna oli paremmat mun mielestä.Hyvää Lomaa sulle! Mä olen jo töissä ja saa painaa hulluna töitä tässä kuumuudessa.Nauti Lomasta:)

Kamomilla kirjoitti...

Joo, fiskarsissa on ihanaa! kävin siellä muutama viikko sitten ja kyllä siellä on kaunista!

jännä nähdä mitä ostit!