sunnuntai 1. elokuuta 2010

Lucky you!

Synttäriarvontani on sitten suoritettu.

Kiitoksia kaikille osallistujille! Oli kivaa ja antoisaa lukea kuka ja miksi täällä käy. Olette kaikki ihania ja viehättäviä naisia, joilla on sydän paikallaan, kaikille antaisin lämpimistä ja innoittavista sanoistanne lahjan, jos vaan pystyisin. Mutta sehän ei ollut pelin henki. Nyt seuraa rummusta ja torvensoittoa.....  Tadam! Kengät menee Sucre et Mignonnen Helmelle. Ja kyltti menee Uuden Kuun Emilialle. Lämpimät onnittelut molemmille!

Otattehan minuun sähköpostitse yhteyttä: elsass(at)luukku.com, niin sitten teille lähtee arvontapalkinnot pikimmiten postipojan kyytiin.Lady Luck has been here again. Thank you very for participating to my blogoversary. You all are so wonderful and charming ladies. It warms my heart to read your kind comments. And winners are.... Shoes go to Sucre et Mignonne's Helmi and the sign goes to Emilia in blog Uusi Kuu. Warmest congratulations to both!

9 kommenttia:

Helmi kirjoitti...

"Mites mun blogi on tossa..?!", tuumasin unenpöpperöisenä, kun sunnuntaiaamun kunniaksi hakeuduin kahvikupposineni (en ole vielä siirtynyt täysin teenjuojaksi) blogien ääreen.

"Mää voitin!!" huudahdin ääneen herättäen samalla miehistön. Minäkö siis voitin nuo ihanat kengät?
Voi kiitos, KIITOS!

Vaikkeivät pienet poposet toki minun jalkaani mahdukaan, kenkäfriikkinä olen aivan haltioissani. Kuule, kyllä nää nyt tulee ihan oikeaan osoitteeseen (ei silti, että mitenkään kokisin ansainneeni nämä ihanuudet)! Näitä vaalitaan suurella kunnioituksella. Tiedän jo kunniapaikankin, jolle ne pääsevät!

Onnitteluni myös Uuden Kuun Emilialle kylttipalkinnosta.

Otan yhteyttä sähköpostitse pian. Rauhoitun ensin ja sulattelen tätä ihanaa yllätystä. En näet vieläkään koe olevani täysin hereillä.

Helmi

Mari kirjoitti...

Onnea voittajille :) Ja mukavia elokuun päiviä!

Unknown kirjoitti...

Onnentoivotuksia voittajille!

Ihana tuo pöytä tuossa..;=)

Hauskaa viimeistä lomaviikkoa tällä erää sulle, itte raahaudun töihin maanantaina.

Petra kirjoitti...

Onnea voittajille! Ihanaa elokuun ensimmäistä päivää. Näin se pikku hiljaa syys tulee.

päivi kirjoitti...

onnea voittajille!
leppoista sunnuntaita blogiystävälle:)

sadeterkuin
päivi

Mari kirjoitti...

Onnea voittajille:) Aivan ihana kuva postauksessa! Niin kuin sun kuvat kyllä aina on... Mukavaa sunnuntaita! Täällä on tosi lämmin päivä;)

Eva-Liisa kirjoitti...

Onnea voittajille!

Alin kuva on ihana.

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Onnea voittajille!!

Ihanaa elokuuta sinulle Elsa!

Anna-Lena kirjoitti...

Halloj! Vad glad jag blev över din kommentar! Hade massor av fint att ta igen hos dig! Hmmm... missade din utlottning men hoppas att det kommer en ny igen, Finfina saker!

Njut av sommaren!

Kram Anna-Lena