tiistai 14. syyskuuta 2010

Candle light

On kynttilöiden aika! Syysillat pimenevät ja tuikku tuo valoa ja iloa alkavaan pimeyteen. Löysin Plantagenista tällaisen kynttilänjalan (noin 8 euroa), betonimaista materiaalia ja kulunut ajanpatinainen fiilinki. Nyt kynttilänjalassa kylläkin vääränkokoinen kynttilä, siihen sopii vähän leveämpi ja matalampi versio paremmin.


It's time for candles! They bring light, joy and nice feeling to the darkener evenings. Of course, a new candle holder is necessary. This particular has many good qualities; shabby white, heavy, concrete, nice design, cheap (only 8 euros).

11 kommenttia:

Rilla kirjoitti...

Kaunis. Kynttilöitä on täälläkin kaivettu kaapeista. On vaan siitä harvinainen vuosi aikoihin, että kaikki alle reilun metrin on siivottava pois 1-vuotiaan uteliaan miehenalun alta. Hieman riisuttu sisustus siis tältä osin meillä :)

Kultsin kämppä kirjoitti...

Kiva kynttilänjalka! Kynttilöitä löytyy jo omilta pöydiltäkin ja ajattelin vielä jonain päivänä ajella Ikeaan hakemaan muutaman ruskean kynttilän lisätäydennykseksi nykyiseen valikoimaan.

Krisse kirjoitti...

Kynttilöitä ja kynttilänjalkoja ei ole koskaan liikaa..kaunis yksilö...

Eva-Liisa kirjoitti...

Oi kun on kaunis kynttilänjalka.

PirjopauliinaL kirjoitti...

Kaunis todella. Kynttilät piti minunkin illalla sytyttää kun meinasi alkaa pyykkikaaos ja keittiösotkut sapettamaan yli kylkien. Ihana rauhallisuus laskeutui nopeasti sisälleni ja taas oli helpompi hengittää. Se on joskus pienestä kiinni :)
Voi hyvin!

Sirkka kirjoitti...

Tykkään kovasti ja paljon enemmänkin, kynttiläjalastasi, joka on tosi hyvä ostos, vielä kun on niinkuin mainitsikin betonimaista ainesta ja korkeuskin on sopiva!
Hyvä hyvä Elsa, eikä jätetä yksin kynttilöitä, sitkun nukkumaan niin phuuuuu!

Kesäkukka kirjoitti...

Onpa kaunis! Kiitos vinkistä, taidankin poiketa huomenna, kun ajelen Tampereen suuntiin. Jos vaikka köröttelis Pehtooriin asti :)

Mukavaa iltaa Sinulle kynttilöiden loisteessa :)

Merja K kirjoitti...

Loistolöytö :)

päivi kirjoitti...

aivan ihana....ja niin sinun näköinen:)
minäkin fiilistelen iltaisin
polttamalla keittiössä
kynttilää... ja sitä vaniljantuoksuista tietysti:)
nyt keittiössä tosin lisänä tuoksuu herukkakiisseli ja omppupiirakka!

mukavaa keskivikkopäivää
ystäväni:)

halaus,
päivi

SariW kirjoitti...

Ihana kynttilänjalka ! Sinä se löydät aina kaikkea kaunista... : )

Piia kirjoitti...

Oi miten ihana kynttilänjalka, saatampa joutua matkimaan sinua =)