sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Last roses

Mukavaa sunnuntaiaamua kaikille tänne kurkistaneille! Kävin eilen parissakin puutarhassa, molemmissa omalla tavallaan syksyinen meininki. En voi enää vastaansanoa, kyllä se on syksyä tää. Jotakin kaunista löysin molemmista puutarhoista, nimittäin nämä kaunottaret. Herkän viehättäviä pinkkejä ruusuja sateen jälkeen.

Ja nyt aamiaisen tekoon, ehkäpä mansikkasmoothieta!
Good Sunday morning to all of you! Found these beauties yesterday from two different gardens, maybe the last roses of this autumn. So fresh, delicate and charming pink roses. Now it's breakfast time, I want to have strawberry smoothie!

7 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Kyllä on kauniita pellavia tuossa alempana ja nämä kukat henkivät jo syksyä. Kastepisarat terälehdillä noin yleensäkin ovat vastustamattomia. Vetävät huomioni kerta toisensa jälkeen. Pidän sateen jälkeen kuvaamisesta.
Kivaa pyhää!

Pia kirjoitti...

No, ovatpa herkän näköisiä vesipisaroineen! Joo, kait se on myönnettävä, että syksy tulee, elleiperäti jo ole täällä.


Jatkojaaa!
-Pia-

Marie Elisabeth kirjoitti...

Ruusut on kauniita juuri nyt puistoissa, oikeastaan ihan hymyilyttää kun kaikki muu on jo miltei kukkinut niin hennon herkät ja kauniit ruusut jatkaa kukkimistaan :)
Raikasta sunnuntaita!

Hyvä Mieli kirjoitti...

Herkän kauniita ovat ruusut ja paljon kauniita kuvia blogissasi. Ihailin niitä tässä sunnuntaihetken iloksi. Mukavaa viikonloppua ja tulevaa viikkoa!

Seija kirjoitti...

Oi miten kauniita! Sydän ihan läikähti:)

Krisse kirjoitti...

Kyllä ruusut ovat aina yhtä kauniita. Varsinkin valkoiset ja vaaleanpunaiset..:-)

Anna-Lena kirjoitti...

Vilka vackra rosor! Tänk att hösten redan är här, somrarna går alltid så fort. Början av hösten är helt ok men november skulle jag kunna hoppa över.

Ha en skön söndag!

Kram Anna-Lena