perjantai 22. lokakuuta 2010

Aux Galeries Lafayette

Vaihtelu on virkistävää. Siirsin tämän vanhan lautashyllyn eteisestä olohuoneen ja keittiön väliselle käytävälle. Lippalakin mallisen hattutukin hankin kirppikseltä kuukausi sitten ja ranskalaisen - ihan Lafayette tavaratalon - hattutelineen huutelin huutonetistä. Hyllyn yläpuolella oleva wanhan navetan rautainen ikkunapoka on pyörinyt milloin missäkin löytämättä oikeaa paikkaa, ja nyt ripustin sen tähän. Poka on parin vuoden takainen löytö Wanilla Rosesta.Huomenna olen menossa kampaajalle ihan Turkuun asti - kun on löytänyt hyvän kampaajan, niin siitä on vaikea luopua, joten viis pitkähköstä välimatkasta. Olen lähdössä piakkoin Kööpenhaminaan viikonloppua viettämään loistavassa seurassa. Mitähän Köpiksessä kannattaisi nähdä tai mistä löytää parhaimmat ostokset? Onko teillä vinkkejä?

The above  iron window frame is from a barn and the old hat track on the right is French origin, actually it is from the Lafayette department store. Tomorrow I am going to hairdresser, I have not been over three months, so it is high time. In near future I am going to Copenhagen for a weekend, do you have any good tips for sharing, places or shops to visit in Copenhagen?
12 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Hyvän näköistä. Mun on tehnyt käytössä olevalle syyshatulle mieli tuollaista telinettä. Sovittelin hattua jo ties minkä kynttiläjalan päähän, kun yritin soveltaa olemassa olevista tavaroista :) Ei tärpännyt.

Kööpenhamina on kiinnostava, haluaisin sinne joskus uudelleen. Kertaalleen vain olen piipahtanut, joten kovin syvällä rintaäänellä en osaa matkavinkkejä antaa. Ajattelisin, että Butik Sophie ehkä voisi olla kiva kurkata. Luulisin että tykkäisit. Aukioloajat vaan on melko suppeat, että kannattaa tutkia nettisivulta etukäteen jos sinne haluaa poiketa. Frederiksbergiin kävelee ydinkeskustasta vajaassa puolessa tunnissa, joten yhdistyisi kivasti pieni happihyppely ja visiitti kauniiseen putiikkiin.
ps. Tervetuloa meidän nurkille ;)

Nina kirjoitti...

Voi ihanuutta;)

Elsa kirjoitti...

Kiitos Anu, Butik Sophie onkin käyntilistallani, ja se on sattumoisin silloin auki, joten tuskin maltan odottaa... :)

Elsa kirjoitti...

Nina, kiitos itsellesi. Hattuteline on aarre verraton!

päivi kirjoitti...

ihana!
ja niin kauniisti taas esillä:)
alempi kuva on kuin maalaus...

mukavaa lauantaipäivää!
aamuterkut
päivi

Nina kirjoitti...

Tulipa mieleeni, Fil de fer (Store Kongensgade 83 A) on aivan ihana ja samoin Sacre Coeur (Jensløvsvej 6, 2920 Charlottenlund).
Ja tietty Butik Sophie;) Lenelle paljon terkkuja!

Ainosofia kirjoitti...

Hei Elsa :)

Näissä on sitä fiilistä josta tykkään tosi paljon <3

Mukavaa viikonloppua sinulle...

Marie Elisabeth kirjoitti...

Ihmettelen näitä sinun ihania löytöjä. Taidan kulkea silmät kiinni kun ei tärppää ;)

Suveliina kirjoitti...

Aina niin ihania kuvia =)

Kööpenhamina on ihana paikka. Minulla on viime visiitistä vuosia. Olen kuullut, että Klassik olisi visiitin arvoinen vintagekauppa.

Suvi

Kultsin kämppä kirjoitti...

Ihanan näköistä! Hattu tuo tuulahduksen menneestä ja sunnuntai-kävelystä lehmusten alla.

Kööpenhamista minäkin suosittelen Butik Sophieta ja kirppareita tietenkin.

Krisse kirjoitti...

Komeat hattutukit ja ikkunapoka on niin kaunis...

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Hienosti laitettu esille asetelma.
Upea lippis-hattutukki ja oikea Lafaytte hattuteline! ( Täällä vihertää)

Hienoja löytöjä!!


Mukavaa keskiviikkoa sinulle!