lauantai 15. tammikuuta 2011

Shabby Feelings

Moikkelismoi blogikamut! Täällä ollaan. Viikko oli jotensakin melko raskas, etenkin kun autoni joutui osuman kohteeksi. Se oli parkkeerattuna - ihan laillisesti - ja siihen liukkaan kelin johdosta törmäsi toinen auto. Onneksi minä olin ihan muualla, mutta tuleehan siitä kuitenkin kaikenlaista vaivaa. Enää kaunis autoni ei ole kaunis - ei lainkaan. Tänään aivan loistava sää, aurinkoa, sinistä taivasta ja valoa. Tykkään. Ja kamera ja valo olivat samassa paikkaa yhtäaikaa, joten kuvia tuli myös otettua.

Kävin mieltäni piristämässä Wanilla Rosessa. Se oli erittäin hyvää terapiaa. Joskin olin ajatellut pitää "älä-osta-mitään-tammikuussa" mutta poikkeus sallitakoon. Hankin JDL-lehden lisäksi tämän pienikokoisen vanhan ranskalaisen soppaterriinin. Vain 16 cm halkaisijaltaan ja korkeus noin 18 cm. Oiva lisä kokoelmaani. Ja jotain muutakin toin mukanani Wanilla Rosesta mutta siitä tuonnempana. Mukavaa lauantai-illan jatkoa!
Tässä lisäksi vähän Wanilla Rosen tunnelmia:


Feelings from Wanilla Rose


Wanilla Rose 15th Jan, 2011


Hi folks! This week has been somewhat hard as my parked car was hit by another car. I am okay but my beautiful car is not. Lots of troubles and difficulties ahead. But that's life. To bring me joy I bought this lovely old French terrine. It is rather small, only 18 cm high. These below pictures are from the loveliest lovely interior shop Wanilla Rose. Have a nice Saturday!

20 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Ah, kävinpä Wanillassa minäkin männä viikolla rahani tuhlaamassa.. :)

Kaunista viikonloppua!

Kesäkukka kirjoitti...

Harmi tuo auto-juttu :/

Kyllähän tuollainen terriini ihanuus täytyy sallia, vaikka nuukuusviikkoja viettäisikin ;)

Ja kiitos tunnelmakuvista Riitalta!

Mukavata sunnuntai-päivää!

Merja K kirjoitti...

Riitan luona käynti piristää aina takuuvarmasti :)

Voi harmi autoasi, onneksi ei tullut henkilövahinkoja.

Leppoisaa viikonlopun jatkoa!

It's me kirjoitti...

Amazing pictures......i will take an look in that shop now !!...lovely eveing......love Ria.....

bean emäntä - bea's kirjoitti...

No kyllä olet kuule shoppailusi ansainnut, sen verran kurjaa on autokorjaamoilla juokseminen! Onneksi selvisit itse naarmuitta!

Aivan ihana terriini, näppärän kokoinen!

päivi kirjoitti...

Takuuvarma päivän piristys!
aivan upea ja passelin kokoinen tuo terriini:)

Kiitos tunnelmallisista Wanilla Rosen kuvista !

Lämpöiset yöterkut ystäväin<3
Päivi

Arja kirjoitti...

Ihana terriini ja Riitalla on ihana liike:-) Harmi vain, että liian kaukana täältä.
Mukavaa viikonloppua<3

Ainosofia kirjoitti...

Kyllähän se ostolakon aikana kannattaa kiertää kaukaa sisustusliikkeet - aina sieltä joku vaan tarttuu mukaan ღ

Mari kirjoitti...

Ompas harmi tuo auto :((
Kaunis terriini <3 Ja ihania kuvia Riitalta...
Mukavaa sunnuntaita!

Petriina kirjoitti...

Harmi autoa :-/

Mutta soppakulho on aivan ihana ! Ja tuo kauppakin vaikuttaa sellaiselta, että siellä voisi vierähtää hetki jos toinenkin ja kulua euro jos toinenkin...

Mukavaa sunnuntaita !

TeSa kirjoitti...

Ihana terapiahuone!
Kolarit säikäyttävät, vaikka et ollut paikalla.
Leppoisaa sunnuntaita sinulle.

TIINA P kirjoitti...

Kai sitä voi ostaa, jos vaan jotain pientä :) Itse olen myös yrittänyt olla ostolakossa, mutta piristänyt sitten mieltäni kukilla senkin edestä. Kauniit kuvat Riitan liikkeestä, jossa en ole vielä piipahtanut vaan käynyt kuvien muodossa. Sunnuntaita!

Louise kirjoitti...

Ai kuinka paljon kaunista ;) Minulla oli sama aikomus...ei turhia tavaraostoksia tammikuussa mutta minulle kävi ihan samalla tavalla...

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Autoharmit ovat aina ikäviä, vaikkei omaa syytä olisikaan.

Joulun alla liukkaalla perääni törmäsi toinen autoilija, puskuri halkesi. Onneksi olin matkalla korjaamolle ja tuo toinen autoilijakin oli oma puoliso! Puskuri meni vaihtoon, mutta onneksi vakuutuksesa ei olu omavastuuta siipallani, eikä bonustenn laskukaan ollut suuri.

Tiina kirjoitti...

Kurjaa tuo auton juttu. :(
Ihania kuvia Riitalta ja tuo soppakulho on kaunis,
lisäkuvia ostoksista odotellaan!

Puumuli kirjoitti...

Hei!

Enpä ole onneksi koskaan tuohon Wanillaan eksynyt; säästyypähän rahat paremmin... Upeat kuvat saavat pahasti kuolakanavat aukeamaan tosin. Mukavaa alkavaa viikkoa!

T. Sari Puumulista

selma kirjoitti...

Kurja juttu auton kanssa! Vaikka syy ei ole edes itsessä, menee aikaa ja vaivaa vaikka hur mycket! Onneksi sait vähän terapiaa. Eihän tuollaisen jälkeen voi yksinkertaisesti pitää kiinni kokonaan äläostamitääntammikuusta!

Kultsin kämppä kirjoitti...

Kiva päästä kurkistamaan Wanillaan näin sinun kuviesi kautta, sillä itse yritän pitää itseni kurissa ostosten suhteen ja näin ollen pysyttelen myös poissa kaikista ihanista paikoista kuten esim. Wanillasta.

Ihana terriini!

Sirkka kirjoitti...

Moikkelista vaan ja voi hyvät hykkyrät sun autos kanssa, voi harmin paikka...noh täytyy olla siinä mieles onnekas ettet itse ollut siinä penkillä..
no mutta kävit taas Riitalla,,voi jee ja kaunis terriini mukaasi lähti entisten seuraksi..oisit tullut minutkin kaappaamaan mukaan..olisin vaikka siellä sitten silmiäni pyöritellyt..jaja ehkä jotain pientä...;)) olisi minunkin mukaani tarttunut.

Hiphei iltaasi iloiseen ja aivan ihana terriini..hmmm kaunotar!

Unknown kirjoitti...

Terriinin livenä nähneenä voin yhtyä muiden mielipiteeseen täysin rinnoin, kaunis oli. Ihmettelinkin vähän, että mistäs se Elsa sen oikein nykäs, kun en ite nähnyt ensinkään.;)
Itselläni kävi huono säkä joulun tienoilla Viirin kirpparilla,siellä oli tooooodella kaunis, vanha Arabian terriini, valkoinen ja 30 egee, ja minä pönttö en sitä sillä kertaa ostanut, seuraavana päivän sitä ei siellä enää ollut...nyyyh..tyhmä Tuija.
Elsa, minä mietin ,että pitäsköhän käyttää kahta sävyä siellä makkarin maalaksessa. Hm....mietintämyssy päähän.
Mukavaa viikonloppua sinulle!
Millo mennään..????