lauantai 12. helmikuuta 2011

Marvellous week


Hieno viikko! 

Tiistainahan oli  Wanillan Riitan sisustuskirjan julkkaritilaisuus, ja ai, että meillä oli hauskaa. Ja kun nauru pidentää ikää, niin taisi muutama vuosi tulla lisää.

 Wanilla Country Chic on huikaisevan upea kirja. Riitta on vihkiytynyt asiaan palavasti ja intohimoisesti. Pääpaino on taitavasti otetuissa kuvissa ja tunnelman luonnissa. Kuvia onkin runsaasti, 460 kpl. Selkeä layout, kaunis kirja, ommeltu selkä, onnistunut paperin valinta. Suomalaisen sisustajan tekemä kirja suomalaisista kodeista ja puutarhoista, se on jo pelkästään tapaus. Osataan sitä täälläkin! Suosittelen kirjaa lämpimästi kaikille! Tässä muutama makupala kirjasta:


Ja sitten torstaina pääsin seuraamaan kun Riitasta tehtiin lifestyle-juttua eurooppalaisiin lehtiin. Tanskasta saapuivat toimittaja ja valokuvaaja. Oli mielenkiintoista seurata miten sisustusjuttuja ja sisustuskuvia otetaan. Kiitos Riitta, että pääsin mukaan katsomaan. Ja siten kirjakin pääsee esille kansainvälisillä markkinoilla.

Huomenna kirppiskierrokselle. Edellinen pari viikkoinen kierros oli mitäänsanomaton, josko nyt tärppäisi.

Marvellous week!

On Tuesday I attended at the release party of the interior book Wanilla Country Chic. The book is marvellous and charming. The emphasis is on the photographs and country feeling. Riitta has passionately engaged on her book, and it shows clearly.  An interior book on Finnish homes and gardens made by a Finnish decorator is already an occasion. I recommend warmly the lovely book to everyone. This bilingual book (Finnish and English texts) can be ordered through Riitta's webshop Wanilla Rose. Above is an four-picture-mosaic from the book.

And on Thursday I had opportunity to follow when a Danish journalist and photographer made a lifestyle story on Riitta. It was very interesting to see how an article is done and how Danes have a very relaxed touch on the matter. This lifestyle story will be released in some European interior magazines. Well done, Riitta!

And tomorrow to the flea markets. Have a nice Sunday! Let's hope that the sun will shine tomorrow!

7 kommenttia:

Snuskebassa kirjoitti...

Looks like you have had an interessting life recently :-)
Lovely pictures as always :-)
God luck at the flea markets! Love from Liv

Anu kirjoitti...

Kuulostaa aivan mahtavalta ja upeita kuvia. Kirja pitää saada.
Rentouttavaa sunnuntaita,
Anu

Mari kirjoitti...

Ihanalle näyttää Riitan kirja! Oli varmasti mielenkiintoinen kokemus päästä seuraamaan kuvauksia... Mukavaa sunnuntaita ja hyvää ystävänpäivää maanantaille :)

selma kirjoitti...

Mahtava viikko! Eikä mikään ihme, että tuollaisilla kuvilla ja kirjalla tulee ulkomainen julkisuus. Vau!

Ruusa kirjoitti...

Kuulostaapa viikkosi olleen jännittävä ja varmasti erilainen kuin "normi" viikot! :)

Kaunista viikonloppua sinne!

Puumuli kirjoitti...

Mukavaa, että suomalainen sisustuskirja pääsee kv. markkinoille! Otokset vaikuttavat hyviltä ja taidokkailta. Siinä on juhlimisen aihetta kerrakseen!

T. Sari Puumulista

päivi kirjoitti...

Jännä viikko kaikin puolin!
ja oli ilo päästä teidän ihanien seuraan kirjassa:)

Mitähän kivaa löysit tänään
kierrokselta?

Ystävänpäivähalit huomiselle<3

lämpimin ajatuksin
Päivi