torstai 17. helmikuuta 2011

Early bird

Aikaista huomenta! Ei tule uni silmään, joten tulin tänne. Mitäs tällä viikolla on tapahtunut? Ei niin tapahtumarikas viikko kun edellinen viikko.

Hiukseni ovat saaneet uuden lookin, lyhyt, kevyt ja yksinkertainen lookki, blondi toki yhä. Niin ulkonäöllisesti kuin sisäisestikin. Kolaroitunut autoni on vihdoinkin pajalla, toivottavasti saan sen pian. Nyt vara-autonani on piskuinen mutta sitäkin terhakkaampi Mini.  Se on kuin leikkiauto. Viime sunnuntainen kirppiskierros oli kaikin puolin loistava, paljon ihania löytöjä ja elämyksiä puhumattakaan seurasta. Koko päivä siihen meni, ihan 12 tuntia. Eikä väsyttänyt yhtään. Mutta siitä joskus myöhemmin. Huomenna on yksi talvilomapäivä, ja tarkoituksena olisi viettää mökkiviikonloppu.

Pari satunnaista kuvaa arkistoistasi kun ei ole muutakaan.
Early morning to you! As I cannot sleep, came to do a posting. This week has been somewhat less full than last week. My hair has a new look, it's shorter and lighter, blond still, of course. I am a true blond, outside and inside. My car is at last being repaired, at the moment I am driving with Mini Cooper, it like a toy car. Last Sunday's fleat market tour was full of nice treasures, expreriences and great company, revert to it later on. Tomorrow I have a holiday, and I am planning a cottage weekend starting tomorrow. That' s all folks for now. Take care!

10 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Aikainen lintu madon nappaa...vai miten se oli ;)

Oletpa tosiaan viettänyt kirppisaikaa, käytkö missäpäin kirppistelemässä?

Kauniita ovat kuvasi, aina vaan..:)

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Kauniita kuvia! Mukavaa torstaita :)

Puumuli kirjoitti...

Rentouttavaa minilomaa!

T. Sari Puumulista

Unknown kirjoitti...

Mukavaa lomapäivää..aurinko paistaa ja pakkanen paukkuu...huh.;)

selma kirjoitti...

Ai Mini! Olisipa kiva kokeilla. Tosin sellainen pikku-Fiat olisi vielä enemmän makuuni ja kiitos valkoisena tai mustana. Mukavaa päivää!

Ainosofia kirjoitti...

Unien kadottua tulee itselläkin piipahdettua tänne blogimaailmaan.
Ja sitten sitä viimeistään unenrippeetkin katoaa kun innostuu surffaamaan :)

~♥~

päivi kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
päivi kirjoitti...

Näytäthän mitä kivoja
löytöjä teit reissullanne:):)
Kivaa lomaviikonloppua
sinulle ystäväin<3

haliterkut ja rutistus...
Päivi

Kesäkukka kirjoitti...

Iltaa :)
Kyllä kirppistely on mukavaa, varsinkin jos tekee hyviä löytöjä, joten postausta niistä odotellessa ;)
Uutta mallia minäkin mietin, kun vaan tietäis mitä. Onneksi on muutama päivä vielä aikaa miettiä...siis parturi odottaa.

Mukavaa viikon jatkoa!

Katja - Bag End kirjoitti...

Pääsisipä oikein kunnon kirppiskierrokselle, mutta täällä ei oikein onnistu. Aina silloin tällöin järjestetään joissain kaupungeissa Rommelmarkteja, sellaisia kirppistyylisiä tapahtumia, mutta niiden aikatauluja on joskus niin hankala löytää. Tai ehkä minä en vain osaa etsiä :-)

Kauniita kuvia. Hyvää mökkiviikonloppua! :-)

T. Katja