keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Weird habits

Valkoisia kerrottuja tulppaaneja Kodin Ykkösestä hintaan 3,99 euroa

Lauralta ja Sellariinalta sain saman tunnustuksen, lämpimästi kiitoksia molemmille! Tunnustuksen mukaan pitäisi kertoa/tunnustaa seitsemän asiaa itsestäni. Tässä tulee niitä tulee. Nämä taitavat olla neuroottisen outoja tapoja mutta olkoon.

Ensinnäkin, minulla on jonkin sortin fiksaatio valkoisiin dvd-kansiin, Kun harvoin käyn vuokraamassa/ostamassa niitä, niin silmiini tarttuvat ne joiden kannet ovat valkoiset. Visuaalisesti ne ovat selkeämpiä kuin ihan tummat kannet. Joo, tiedän tämä on outoa.

Ja sitten yksi paheeni on etten jaksa kovin usein siivota. Tavarat ovat kyllä paikoillaan ja silleen, mutta tuo siivoaminen, ei, ei kiitos.

Kolmas juttu on ns. avoimien ovien neuroosi, johtuukohan tuosta edellisestä. Piilossa, ja poissa mielestä. Laitan koko ajan avoimia kaapin ovia kiinni, menen jopa työpaikalla läpsäyttämään työkavereiden avoimia ovia kiinni.  Juu, tiedän tämäkin on outoa.

Ja sitten, piirtämisfiksaatio. Ollessani seminaareissa, puhelimessa, palavereissa piirtelen jatkuvasti lehtien kulmiin, lautasliinoihin, paperin palohin, vihkoon. Ja ainoastaan mustalla tussilla. Nyt aiheeni on naisten sarjakuvamaiset päät, ja niitä pitää olla paljon. En ole mielestäni kovin taitava piirtämään mutta se auttaa keskittymään ja kuuntelemaan tarkasti.

Eiköhän tässä sitä nyt ollutkin ihan tarpeeksi, punastuu hän ja hipsii pois. 


Viimeisempiä tekeleitäni

Sitten tämä tunnustus pitäisi jakaa eteenpäin 15 blogille mutta tällä kertaa annan olla, sillä samainen tunnustus on kiertänyt jo monessa blogissa. Mutta ken tahtoo, vieköön tunnustuksen mukaan, olette kaikki sen väärttejä!


 
Got this nomination from Laura and Sellariina, warmest thanks! According to it I should reveal seven things about me. Okay, here it comes.

1. I have a strange fixation to white dvd covers. When I rarely hire/buy a dvd film, I usually look through films with white covers. Why? They pop up on my eyes more easily. Yes, I know, this is weird.
2. I am not so eager to clean up my home. My things are in their places but cleaning is so so difficult. I am a bit lazy, perhaps.
3. I have so called open-door-fixation. When ever I see open cabinets doors, I must close them. This is really weird...!
4. Drawing is my passion, I do it all times, in seminars, meetings, on telephone. It helps me to concentrate. Drawing with black marker pen on piece of papers, on napkins, on magazines. At the moment, cartoon like womens heads are my subject.
5. I think this is enough of my weirds habits.

Byebye, see you!

11 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Nuo piirtämäsi päät ovat kuin taideteos! Tulee mieleeni kangas. Saiskohan tuollaista kangasta joku päivä =D Meillä on töissä myös yksi nainen joka piirtää kaikki palaverit ja kokoukset, tulee hienoja koukeroita =D

Louise kirjoitti...

Uuuu jag är precis likadan, alla saker är nog på plats men städning - no thanks! ;)

Ruusa kirjoitti...

Jep, avoimet ovet on kamalia!!

Mutta tosiaan nuo naispiirrokset ovat hurmaavia! :))

Kuten tulppaanitkin!

Helmi kirjoitti...

Hyvänen aika! Piirtämisfiksaatiosihan on vallan mainio. Hauskan piirustelisit. Tostahan on tauluksi, kangasgrafiikaksi....

Mulla olisi ovia ja laatikoita, joita voisit sulkea. Jätän AINA kaiken auki. Itse asiassa olen poistatuttanut (turhia) ovia ja melkein kaikki loput on muutettu liukuoviksi (jotka pysyy auki). Hauskaa, että meitä on "moneen junaan"!

Lotta "EnVilsenLoppa" kirjoitti...

I don´t think that was too weird , or maybee I´m as weird as you ;-)
Love your blog !!
Lotta

Puumuli kirjoitti...

Ajattelin ihan samaa tuosta piirroksesta eli se sopisi kankaaksi; ei muuta kuin yhteydenotto suoraan Marimekkoon! ;-)

T. Sari Puumulista

Marielisa kirjoitti...

Vau, minä luulin ihan oikeasti että kyseessä oli kangas, vaikuttava kuosi!!

Samoja fiksaatioita tunnustan itsessäni, piirtäminen on tuttua jo kouluajoilta asti ja huomaan tekeväni sitä nykyisin etenkin puhelimessa ollessani (huom. vain 'tasapaksummat ja tylsät' puhelut, ei ystävien kanssa käydyt) ja avoimet ovet häiritsevät minua suunnattomasti!
Mieheni ei voi ymmärtää, kun makuuhuoneessakin käsken häntä laittamaan (hänen puolellaan) olevat kaappien liukuovet tietyllä tavalla kiinni, ne eivät saa jäädä hitustakaan raolleen. ;))

Pia kirjoitti...

Hördu, du! Tuli heti mieleen kangas, niinkuin Hannillekin! Etkös voisi ihan tosissasi vilautella noita piirustuksiasi jollekin ammattilaiselle? Ota niistä nyt ainakin hyvä valokuva, ja painata siitä kanvaasille taulu!!!!!! Kertakaikkisen mahtavaa!!!!!

No, nyt tuumasta toimeen! Hus!!!

Petriina kirjoitti...

Samaa mieltä kuin edelliset, piirustuksesi on hieno. Itse asiassa luulinkin ensin, että se on joku kangas, jonka olet löytänyt :-)

Mukavaa viikonloppua sinne !

päivi kirjoitti...

Ihanat tulppaanit!

kivaa viikonloppua sisustus siskolle<3

halit
päivi

Unknown kirjoitti...

Tuo ovien sulkemis - refleksi on mullakin..en tiedä mikä niissä avoimissa ovissa ärsyttää...;)
Meidän Väinöllä on taas avoimien paikkojen kammo...heh.heh...kun tien viertä kävellään ja tulee esim.talon piha jossa ei ole lumipenkkaa ja seuraavaan on noin.10-20 m...alkaa hirmuinen vetäminen..sorkat suorana joudun sen perässä juoksemaan.Mutta siihen taisin löytää hyvän selityksen...niissä aukkokohdissa ei ole mitään hyviä hajuja...

Tiistainan nähdää...iik..jännittää...hui...;)