lauantai 2. huhtikuuta 2011

Pink rosette

Virkkausintoni on löytynyt, se olikin hetken kadoksissa, varmasti samassa jemmassa kuin tämä viivästynyt kevätkin.

Kotolivingin Anu Harkin inspiroimana syntyivät virkatut rintarossit. Jämälangoista helposti ja värejä voi yhdistää vaikka miten. Minä tosin pysyttelin ensin turvallisella musta-valkoinen-harmaa-linjalla, kunnes tuo vaaleanpunainen vei mennessään.

Sitten alkoi päässäni raksuttaa. Tästähän voisi kehitellä ruusukkeen, tiedättehän sellaisen joita annetaan mm. koiranäyttelyissä. No, askel kerrallaan virkaten ilman kummempia suunnitelmia syntyi tällainen prototyyppiruusuke. Ja pitihän siihen jotain mustaa lykätä, ja musta nappi tuo siihen tarvittavaa särmää. Rintarossi tuli tästäkin.I have been crocheting brooches, so easy and quick to finish! The pink rosette is only a prototype which I made out of my head. In that sense I think, it became rather nice. Have a nice weekend!

8 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Aika hauska idea! Tuotahan pitää kokeilla :)

Marjo kirjoitti...

Kiva idea, näytää tosi ihanilta.Harmi kun omat kädet ei kestä noita virkkauksia kovinkaan paljon, mieli tekisi jo tehdä kans jotain kivaa!

Ihanaa viikonloppua!

Anu kirjoitti...

On tosi hauskat ja keväiset. Käynkin kurkkaamassa linkinn taa.

päivi kirjoitti...

Kiitos ystäväni vierailustasi,
se toi kovasti iloa mieleeni.
lämpöiset ajatukseni sinulle,
lämmöllä
Päivi

selma kirjoitti...

Tosi hienot! Varo vaan, nyt se virkkaushimo iskee taas ihan mahdottomaksi, kun sille antaa pikkusormen. Ja kiva kun esittelit mulle ihan uudet sivustot!

Merja K kirjoitti...

Hyvä idea, onpa kivoja. Itsekin juuri virkkasin, kukkasia syntyi tällä kertaa :) Täytyy virkata kevättä, kun ei se muuten näytä tulevan ;)

Iloista sunnuntaipäivää!

Kultsin kämppä kirjoitti...

Villejä virkkauksia! Miksei koiranäyttelyssäkin voisi välillä luovuttaa juuri tälläisiä sertejä!

Unknown kirjoitti...

Näitäkö sä sillon värkkäsit kun soittelin sulle?Hih..ihania...