torstai 21. huhtikuuta 2011

Successeur

Jos se ei ole tullut vielä selväksi, niin mustavalkoiset emalikyltit ovat heikkouteni, hyvässä mielessä tietenkin. Enkä voinut tätäkään vastustaa. Vanha ja alkuperältään ranskalainen. Pienikokoinen 30 x 10 cm. Wanilla Rosesta tämä viehätys löytyi. René COMBESCURE  oli ammaltiltaan perijä Montpellierin kaupungissa Etelä-Ranskassa. Ja kuulemma hän toimi myös kuolinpesien jakajana. Oli kiva kuulla vähän historiaa kyltin taustalta.

René COMBESCURE was a collector in Montpellier, in Southern France. This old enamel sign was a find from Wanilla Rose. It was nice to hear little history behind this lovely sign.

Wanilla Roseen on saapunut runsaasti kauniita uusia aarteita, puoti oikein pursuaa ihanuuksia. Onpa Riitta saanut hieman laajennettuakin, ja sisustanut lisätilan varmalla maullaan. Tässä tunnelmakuvia kollaasin muodossa Riitan puodista:Above a mosaic picture from Wanilla Rose which I hope shows the lovely feeling that one can encounter in her charming shop.

7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Heh..pääsinpäs ekana kommentoimaan..ja pakko sanoa, että kyllä, kyllä tiesin, heikkoutesi noihin kyltteihin. :)
Oot niin hassu, mutta ne sopivat sun kotiisi loistavasti, kun ne hyvällä maullasi sinne olet laittanut meidän ihailtavaksi.<3

Munakasta ? höhö....no suklaista pääsiäisen aikaa ja aurinkoa sulle, toivottelen.

Puumuli kirjoitti...

Kyltit ovat upeita ja varsinkin, jos tietää jotain niiden historiasta. Oikein mukavaa kiirastorstaita ja pääsiäisen alkua!

T. Sari Puumulista

Pieni Lintu kirjoitti...

Onpa sievä puoti. :)

Kyltit ovat niin ihania, niitähän ei voi olla liikaa koskaan. ;)

Voikukkapelto kirjoitti...

Hei, aivan ihana kyltti ja ihastuttava on puotikin. Ajattelin ensin, että ammatti "perijä" olisi sama kuin joku tämmöinen "rikkaan suvun perijä(tär)", joka olisikin kiva ammatti. Mutta oletettavasti siitä kuitenkaan ei ole kyse... =D Aurinkoista pääsiäistä!

Tiina kirjoitti...

Ihania... vallan ihania.
Hyvää pääsiäisen aikaa.
♥ tiina.

Nina kirjoitti...

voi mahtavuutta! Ihana kyltti, ja mikä koukuttava historia! Ihanaa pääsiäistä!

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Ymmärrän heikkoutesi mainiosti, kyllä tuo kylti olisi sujahtanut meillekin!

Mainiota pyhää!