torstai 16. kesäkuuta 2011

Tired

Työviikko on kohta ohi. Outo väsymystauti on  vaivannut minua koko tämän viikon. Eilenkin ajattelin ottaa pikaiset 15 minuutin iltatirsat, ja kas kummaa, heräsin noin runsaan kolmen tunnin kuluttua sekaisin kuin seinäkello. Onneksi on viikolopun aika. Mikäs sen parempaa. Lauantaina on tarkoituksenai lähteä ystäväni kanssa aarrejahtiin Somerniemen kesätorille. Olen siellä aiemmin käynyt, kiva paikka "keskellä ei mitään".

Tämä alla oleva kuva ei liity mitenkään Somerniemelle, enemmänkin tarkoituksenani on nostaa tanskalaisia mielikuvia mieleeni ja valmistautua tulevaan matkaan. Nämä kaikki kuvat ovat viime lokakuiselta Tanskan reissulta Butik Sophiesta.


I have been so tired the whole week. Yesterday my intention was to take 15 minutes nap but for some odd reason I slept over three hours. To brighten up my being I am going to the fleat markets on weekend. And soon I am going by car to Sweden and to Danmark for treasure hunting. These above pictures are from the Danish Butik Sophie where I visited last October.

8 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ihania kuvia taas. Täällä väsymys myös vaivaa, no... syynä lienee pari iltavuoroa töissä liitettynä tämänaamuiseen aikaiseen aamuvuoroon. Nyt saa onneksi lepäillä loppuviikon.
Mukavaa toripäivää teille. :)

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Heips! Mä kärkyn jo kuumeisesti lomia - vaan vielä on muutama viikko kärvisteltävä... Somerniemi kuulostaa mainiolta ja on myös meidän kesäsuunnitelmissa. Toivottavasti saat monta tärppiä, mukavaa retkeä!

Katja kirjoitti...

Tää viikko on ollut väsyttävä, kai se johtuu jotenkin ilmanalasta, kun meillä töissä kaikki valittaa samaa.

Piristävää viikonloppua!

selma kirjoitti...

Mukavaa löytöretkeä! Kuulostaa niin hyvältä. Täytyneekin levätä etukäteen, että bongaa parhaat jutut!

Merja K kirjoitti...

Minut veti väsyneeksi tosi sitkeä kesäflunssa, nyt onneksi jo voiton puolella :)

Täytyykin käydä joskus tuolla Somerniemessä. Ei ole tullut käytyä, mutta pari tuttua on kehunut sitä.

Kivaa viikonloppua!

päivi kirjoitti...

Paranemisia sinne ja
kivaa lauantai päivää:)
haliterkut
Päivi

Mari kirjoitti...

Upeita kuvia:) Lepäile nyt kunnolla, ei mihkään kirppikselle rasittumaan;)

marjamatilda kirjoitti...

Ihanaa kuulla että muitakin on väsyttänyt viikolla, niin myös minuakin ♥