perjantai 1. heinäkuuta 2011

Sommar med Ernst

Kesäisin ei tule kovin paljon katsottua televisiota, mutta on yksi sarja jota odotan ja seuraan innolla. Nimittäin Ruotsin TV4:lta alkoi tällä viikolla Sommar med Ernst - sarja. Olen seurannut Ernst Kirchsteigerin sarjoja useana vuonna, enkä ole pettynyt kertaakaan. Tällä kertaa sarjassa kunnostetaan vanhaa upeaa varastomakasiinia. Tykkään kovasti Ernstin tyylistä tehdä asioita, kaunista yksinkertaisesti ja käytännöllisesti. Tietysti juuri tällä viikolla digiboksini hajosi mutta onneksi sarjaa voi seurata netistä täältä.

Ai niin, se neljän viikon onni ja autuus alkoi tänään! Olen yksinkertaisesti onnellinen. Kivaa viikonvaihdetta!

During summertime I do not watch so much television except this is a must, "Sommar med Ernst" which started this week on Swedish TV4. For many years I have followed Ernst Kirchsteiger's footsteps, very fascinating to see his devoted touch to everything. You can see this summer serie from here. By the way, the four week bliss and happiness started today, namely my summer holidays, I am simply happy for that. Have a nice weekend!

3 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Ernst vaan on niin ihana. ;)

Joskus aikoinaan tuli nimellä Sommartorppet ja NyaRum..hmm..aika monissa ollut mukana heppu tuo. Tykkään sen tyylistä paljon.

Millas hem kirjoitti...

Härliga bilder!

Kram Camilla

Niina kirjoitti...

Kiitos tuosta linkistä. Ernst on minulle tuntematon, enkä ole tiennyt, että Tv4:n ohjelmia voi katsoa netistä Suomessakin. Täytyypä siis tutustua.