maanantai 22. elokuuta 2011

Fever

Täällä sitä podetaan tautia, nimitetään sitä vaikka syysflunssaksi, tylsää. Kuumettakin on, sitä minulla on erittäin harvoin. Ainoa toiveeni on että tämä surkea olo menisi pian ohi. Ihan piti töistäkin olla poissa. On niin tylsää vain maata ja olla tekemättä mitään. Tästä postauksestakin tuli niin tylsä. Ei sitä aina voi olla mielenkiintoinen ja inspiroiva.

Unfortunately I am sick, got a flu with fever. It's so boring to just lie at home and you cannot do anything. Hope this misery shall leave me soonest possible. And this posting is also so boring, well, one cannot be always so interesting and inspiring.


 
9 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Mikä osa postauksestasi on tylsä????!!!

Flunssasa oleminen on kyllä niiiin tylsää, ja varsinkin se kenkku olo!
Muista, kroppa kyllä kertoo, milloin on aika levätä, jos et muuten ole sitä muistanut! Nyt siis lepäilet kaikessa rauhass ja parantelet oloasi!!!

Halihali (hyvä, kun näin cyberworldissa ei ole tota tartunnan vaara ;) )!!!
-Pia-

Elsa kirjoitti...

@Pia. Epäilen että sain taudin Turusta, yhteinen ystävämme K on myös samassa taudissa, ja hänet tapasin viime viikolla Turussa. Onkohan tää se Turun tauti?

Akissfromthepast kirjoitti...

Zemppistä ja pikasta paranemista! flunssaisena ja kipeänä on ilkeetä olla, se vaan kiukuttaa. Nyt vaan kivennäisvettä, posinovaa (apteekist) ja vitamiinitabletti poreilemaan! ja herkkuja sillä kipeenä ei lasketa!

Ruusa kirjoitti...

Yök, pois pian tauti hus! :))

Ainosofia kirjoitti...

Paranemisia sinne!

... flunssaa on nyt tosi paljon liikkeellä ...

Mari kirjoitti...

Pikaista paranemista!

Merja K kirjoitti...

Voi kökkö, toivottavasti paranet pian!

Unknown kirjoitti...

Paranemisia täältäkin suunnlta, mulla oli muuten viime vuonna tähän aikaan flunssaa, muistan, kun ärsytti, kun olimme Loviisassa ja sitten mökillä, miulla oli surkea olo enkä päässyt edes uimaan, vaikka en tiedä olisinko muutenkaan mennyt, viime vuonna oli Wanhat Talot-tapahtuman aikoihin tosi kylmää ja koleaa.
Kyl sie eloon jäät, tsemppiä kamu.

Stina kirjoitti...

Hope you get well soon.
Nice photos and colors.:-)
Stina