sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Maths

Pienen lomani aikana käväisin Pinossa Fredrikinkadulla, ja sieltä mukaani tarttui tämä tapettirulla, jossa kertomataulu, ja ajattelin ripustaa sen seinälle julisteen tavoin. Kivaa tässä on numerot ja pieni punainen lisä.

Kuvasssa on myös valkoinen Daphne-tuoli, jonka olen ostanut joskus 1980-luvulla tullessani opiskelemaan kauppakorkeakouluun. Varmaan ensimmäisiä omia huonekaluostoksiani ja se oli niitä "ihan-pakko-saada-juttuja", ja ihme kyllä olen sen säästänyt.

This multiplication table is a wallpaper from this lovely store, called Pino. Like the simplicity with numbers and the little pinch of red.

In the picture there is also a white Daphne chair which I bought already in 1980's. Then I started to study in the Helsinki School of Economics, and moved to my first flat, and Daphne chair was one of those "must-to-have-and-buy-things".5 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Voihan Pino! :D
Sata kertaa pitänyt käydä siellä ja ikinä ei jaksakaan lähtä Helsinkiin "asti".. ;)

Hauska tapetti!!

Kivat sunnuntait!

selma kirjoitti...

Mahtava tapetti! En ole ennen nähnytkään, virkistävää:)

Suveliina kirjoitti...

Tosi hauska tapetti! Mukavaa viikonalkua!

Sirkka kirjoitti...

Tapetti on oiva keksintö laittaa se seinälle julisteen tavoin ja totta tosiaan hyödyllinenkin vielä, jos sattuu unohtamaan mitä on kertaa kertaa...itselläni joskus näin käy.
Hyvä ja kannattavaa on säästää ensimmäinen kaunis ostoksesi, joka nytkin sopii erittäin hyvin julisteen kanssa värit sopivat hyvin sisustukseen ja antavat kivan säväyksen kokonaisuuteen.

Pärjäilehän siellä lumisessa maisemissa pian ollaan keväässä ja sirkat sirittävät!

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Hauska tapetti, mutta toisikohan itselleni liikaa koulun ja etenkin kansakoulun ilkeän luokanopettajan mieleen...