maanantai 9. huhtikuuta 2012

Rolleicord

En lakkaa ihmettelemästä ja ihailemasta vanhoja teknisiä laitteita, kuten tätä vanhaa Rolleicord-kameraa, jonka olen saanut isältäni. Kaunis kuin mikä. Minun nykyinen kamerani - vaikka uusi onkin - tuntuu niin lelulta tämän rinnalla. Olisikohan tämä jostain 1950-luvulta? Tällaisia vehkeillä valokuvaus oli haastavaa, antoisaa ja opettavaista. Minä en olisi pystynyt siihen koskaan.

I admire a lot old technical equipment such this Rolleicord camera which my father gave me. It must have been difficult, challenging and educational to take photograps with this. I could not. I think this camera is from 1950's.8 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Wau!! Siinäpä kamera!

Kamomilla kirjoitti...

Kyllä noissa oli sitä jotain!

Pia kirjoitti...

No toden totta! Ja koristeellisisakin ovat!

Hyvää illanjatkoa!
-Pia-

nina kirjoitti...

Oih, onpas kaunis aparaatti! Tihrataanko tuon kanssa kameran päältä ja näkymä on ylösalaisin, vai onko jo modernimpaa tekniikkaa?

Niin tai näin, on tuo kyllä melkoinen kaunotar! Vai sopiikohan tässä yhteydessä käyttää "-tar" - päätettä, sillä se on aika roheen maskuliininen?

Unknown kirjoitti...

Ihana vanha kamera. Meillä on kotona myös tosi wanha kamera, en vaan ole uskaltanut sitä vielä alkaa äipältä kinuamaan itselleni.Hih.ehkä joskus.
Aattelin sua tässä yks päivä, kun kirpparilla oli arabian pienen, pieniä kuppeja, mustavalkoisia..mut en sitte soittanut, teinkö väärin?
:)
Aurinkoa päiviisi ystäväni.

Mari kirjoitti...

Vau, vanhat kamerat on kauniita!

Akissfromthepast kirjoitti...

hieno kamera!
hei kuule, sä voitit mun arvonnassa, lähettäisitkö yhteystietosi minulle niin toimitan ne sitten eteenpäin :)
elikkäs s-postilla (on tuolla blogissa)

U-mummu kirjoitti...

No huhhuh, mikä laite. Niin nostalginen.Kyllä ennen kaikki oli kauniimpia :)