sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Sunny Saturday

Vietin eilen kivan päivän iloisessa seurassa. Lähdimme aamulla liikkeelle kohteena Paimio ja Adalmiinan Helmi, jossa järjestettiin sisustuskirppis. Siellä oli kodikas tunnelma, aurinkoinen sää ja kaikkia ihania aarteita tarjolla niin navettapuodissa kuin kirppiksenkin puolella. Tapasin livenä myös tutun bloggaajan Kamomillan, oli mukava tavata ja moikata. Sitten lähdimme rullaamaan takaisin päin, joskin kiertoteitä,  piihdahdimme mm. Torpparin Werstaassa, Salossa kirppiksellä, Katin Sisustusnavetassa. Kotimaan matkailu avartaa, joskin olin melko väsynyt päästyäni kotiin illansuussa. Mutta ei se estänyt Euroviisujen katselua, ja voittaja oli helppo arvata. Onnea Ruotsiin viisuvoitosta!

Been visiting yesterday several fleamarkets and interior stores in Western Finland. It took the whole day, and enjoyed a lot of sunny weather, brilliant company and marvellous treasures.


6 kommenttia:

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Kuulostaapa ihanalta! Tuolla Adalmiinan helmessä täytyy kyllä joskus päästä käymään, se on ollut haaveena jo monta vuotta :)

Sirkka kirjoitti...

Voin vain kuvitella Elsa kuinka teillä on ollut aivan mahtava päivä lauantaina!
Näitte ja koitte kaikkea maan ja taivaan väliltä ja vielä tapasit mieluisia ystäviä joiden kanssa rupatella kuulumisia, siitä saa hyvän mielen itselleen.
Hyvä päivä kerrassaan.
Kuvat ovat todella kaunista katseltavaa ja lintupönttökin niin suloinen ja kaikki!
Kuvat ovat erittäin hyvin otettuja ja näin kuvattu sinä osaat!
Hyvä Sinä!


Lämpimin ajatuksin ja halauksin.

Kamomilla kirjoitti...

Oli todella hauska tavata livenä!!
Lisää tällaista :)

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Anoppila on tuolla päin, tässähän on oivia päiväretkikohteita!

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

Kävin päivää ennen sisustuskirppistä adalmiinan helmessä ja nuo kolmioikkunat osui minunkin silmiini, oli valtavan kauniit! :)

U-mummu kirjoitti...

Voi KÄÄK mitä kuvia! Lintukoto on kyllä huippu :)
Mikä tuo valkonen kukka on?