perjantai 29. kesäkuuta 2012

Only one week

Vain enää viisi työaamua kesälomaan. Kai sen nyt jaksaa, joskin odottavan aika on tuttuun tapaan pitkä. Mitään sen kummempia suunnitelmia ei minulla vielä ole, ehkäpä tuon edellisen postauksen hyllyn voisi ainakin värkätä. Ja sitten harrastaa kotimaan matkailua. Ai niin, onhan ensi viikolla pari mielenkiintoista tapahtumaa, nimittäin Fiskarsin  ja Billnäsin antiikkimarkkinat. Ne ovat ihan must-juttuja.

Only one week and then it's time for my summer holidays. I have no specials plans yet, maybe I shall make the previous posting's shelves. Next week there are couple of must happenings, namely two antique fairs, Billnäs and Fiskars. Both are situated in picturesque surroundings. Have a nice weekend!

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hyvää viikkistä! Kyllä sen viikon jaksaa, mullakin alkaa silloin loma.

Tiina kirjoitti...

Mukavaa loman odottelua, täällä taas jokunen päivän lomaa vietetään. :)
Hitsit, kun olis kivaa joskus edes päästä tonne, mutta.... kun asuu täällä susurajalla niin on himmppanen noita kilsoja tuota matkaa. ;)

Tiina kirjoitti...

Siis susirajalla... ;)

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Billnäsin markkinat skippaamme, ruukin uuden omistajan myötä messuosastojen hinnat nousivat ja myyjät vähenivät, osa meni Fiskarsiin. Siippa oli avustamassa tuttua kirjankustantajaa Billnäsissä; väkeä oli vähän ja myyntiä vielä vähemmän. Sen sijaan Fiskarsisa oli tungosta. Sinne siis markkinoille ja sen jälkeen vakipaikkaan Billnäsin ruukkia vastapäätä joen toiselle puolelle picnicille.

Elsa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Elsa kirjoitti...

Lumo, samaa olen minäkin kuullut tuosta Billnäsistä,ovat hinnoitelleet homman pilalle mutta kun on ilmaiset liput, niin samalla hönkäysellä käydään Billnäsissä