perjantai 1. kesäkuuta 2012

1st June

Nyt mielessäni nämä kauden sesonkituotteet, kielot ja vesimeloni. Kielot tuovat vienot tuoksua. Ja mitähän keksisi tuosta melonista? Hyvää tietysti sellaisenaan, mutta siitähän voisi tekaista vaikka smoothiet, drinksuja, salaattiin, melkein mitä vaan. Minä taidan mennä kaivelemaan meloni-inspiksiä Pinterestä.
Mukavaa viikonvaihdetta ja onnea valmistuneille! Niin, ja nyt on 1. kesäkuuta, kyllä aika rientää.

These are on my mind now, products of the season. Lilys of the valleys and watermelon. What to do with the melon? It is delicious as it is but also in smoothies, drinks, salads. Have a nice weekend! And it is 1st June, time really flies!5 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Mehukas vesimeloni on kyllä niin hyvä kesäruoka :)
Kieloja ei kannata syödä.


Mukavat viikonloput! ;)

Päivi Lemström kirjoitti...

Hei, tänään olen kaynyt bongailemassa uusia blogeja ja varsinkin vaihteeksi suomalaisia. Mukavaa, että löysin blogisi ja jään seurailemaan, itse olen tuore blogisti. Mukavaa viikonloppua!

Päivi Lemström kirjoitti...

Hei taas, en pääse millään klikkautumaan lukijaksi sivustoosi, yritän myöhemmin uudestaan. :)

Tiina A kirjoitti...

Ihanat kuvat! 2 mun lempparia, kielot ja melooni!

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Melonia on syöty ja syödään ruoan lisukkeena aj jälkkäriksi, eilen löysin Lidlistä myös aprikooseja; kesän ensimmäiset. Eilen tein niistä vähän karamellisoimalal hunajassa turkkilaisen jugurtin kanssa jälkkäriä ja tänään pilkoin sellaisenaan aamiaisjugurtin ja kotitekoisen myslin lisukkeeksi.