sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Linen and checks


Helteet ovat täällä, ja vielä yksi lomaviikko jäljellä! Hankin siten juuri oikeaan aikaan helmenharmaat pellavalakanat henkkamaukasta. Ihanan viileitä unia tiedossa. Lisäksi laitoin seinälle - tai oikeastaan hyllyn taakse - mustavalkoista ruutukangasta piristykseksi. Tänään helteestä huolimatta olen vihdoinkin saanut Ektorp-sohvan valkoiset päälliset pesuun, ja illalla koiria kuvaamaan.

Finally it is very hot here! I bought just in time grey linen sheets to my bed. Ideal for these weather, waiting already chilly dreams.  I put black and white checked fabric on the wall to cheer me up.


9 kommenttia:

Suveliina kirjoitti...

Hauska nähdä tuo ruutukangas seinällä. Päällystän juuri samaisella nojatuolia =) Ihana harmonia, harmaata, valkoista ja mustaa =)

Jatta kirjoitti...

Oi, pellavalakanat viilentävät näin kuumalla kivasti:) Onko henkkamaukassa myös pellavaisia aluslakanoita?

Elsa kirjoitti...

Ei kai aluslakanoita myydä hm:ssä, en oo kyl ihan varma. Mutta pitäisi.

-I- kirjoitti...

Aivan ihanilta näyttävät nämä helmenharmaat lakanat sunkin kuvissa, sävy näyttäis olevan täydellisen vaalean harmaa! Itse pähkäilin blogissani justiin muutama päivä sitten näiden hankintaa ja päätös taisi nyt syntyä! Kiitos siitä :)

Unknown kirjoitti...

Ihanat nuo lakanat, mutta olen miettinyt onks ne karheet? Jotenkin munkin tekisi mieli ne hankkia, mutta arvelluttaa tuo...????

Elsa kirjoitti...

Tuija, ei oo lainkaan karheat. Makoisat unet sain viime yönä niissä...

Elsa kirjoitti...

Vassokuu vaan! ;)

Katja - Bag End kirjoitti...

Ei ole helteitä meillä, mutta ei onneksi jatkuvaa sadettakaan, eli hieman aurinkoakin on saatu. Minusta pellavaiset petivaatteet on ihania, mutta mies väittää näkevänsä ihan kummia unia (ja olevansa kuumissaan) aina kun ne on käytössä :-D

Nautipa kesästä ja viimeisestä lomaviikosta!
Katja

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Samat lakanat meillä juuri nyt sängyssä, suosikkini!

Henkalta olen ostanut pari kertaa alesta vitosella todella laadukkaita kuminauha-aluslakanoita, tiiviisti kudottua hienoa puuvillaa. Parhaat aluslakanat.

Henkan kodintekstiilipuolu paljon parempi kuin vaatepuoli, tuotteet kivampia ja laatu paljon parempi.