perjantai 17. elokuuta 2012

IKEA 2013


IKEAn "uusi vuosi" alkaa ensi viikolla kun uusi IKEA 2013 -kuvasto kolahtaa noin 1,5 miljoonan suomalaiseen postiluukkuun. Moni meistä selailee ja inspiroituu tästä odotetusta printtikuvastosta. Tarjolla on satoja sivuja sisustusideoita, jotka esitellään kuvaston uudenlaisen rakenteen ja älykkään mobiiliapplikaation avulla, ja siten avautuu laajempi kokonaisuus vaihtoehtoineen.
Muutaman noston  voisin tehdä, mikä jäi erityisesti mieleen. Tykästyin kovasti tekstiiliuutuuksiin,  joita ovat mm. suomalaiset tekstiilisuunnittelijat Niina Aalto ja Emma Hagman olleet mukana suunnittelemassa. Kivana diy-ideana on suunnitella ja toteuttaa oma lippu.
IKEAn uudessa mallistossa on mukavan tuntuinen STRANDMON-lepotuoli ja -rahi. Itse asiassa tuoli on otettu uudelleen tuotantoon, sillä lepotuolia myytiin jo 1950-luvulla. Saatavana harmaana ja sinisenä. Kuriositeettina mainittakoon että uuden kuvaston etukannessa komeilee Ingvar Kampradin tuoli, joka onkin hänen suosikkilepotuolinsa. Tämä kertonee hyvästä ja ajankestävästä laadusta.  Ei aina tarvitse suunnitella uutta, joskus vanhassa vara parempi.


Kuvat: ikea

Lopetan lyhyen IKEA-raporttini tähän, ja huomenna nokka kohti Tampereen Hämeenpuistoa. Mukavaa viikonloppua!

Sorry this time only in Finnish. I was just telling about IKEA 2013 news as the IKEA catalogue comes out here next week. Hope that these above pictures tell you something. Have a nice weekend!

2 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Heips Elsa. Just kirjoitin samasta aiheesta omassa blogissa. Jos jaksat/ehdit, tsekkaa täältä http://elisa-homeiswheretheheartis.blogspot.fi/.

Tosi kiva blogi sulla! Oon lukenu vasta parin kuukauden ajan, mutta oon tykänny tosi paljon. Jatka samaan malliin. :)

Piia kirjoitti...

Odotan siis innolla Ikean kuvastoa!!! Yritän itsekin ehtiä Hmeenpuistoon tänään, toivottavasti ehdin.