maanantai 3. syyskuuta 2012

DIY: Cement candle holders

Betoni on kovin trendikäs materiaali tällä hetkellä. Eikä ihme, se on karua, teeskentelemätöntä ja samalla niin lumoavaa. Askeettista kauneutta parhaimmillaan. Testasin betonia ensimmäistä kertaa askartelumateriaalina. Tähän asti olen sitä välttänyt sillä asun kerrostalossa, ja jotenkin olen arastellut juuri siksi. Pari päivää meni koko hommaan, kannattaa antaa kuivua muottien hyvin. Suosittelen muotteja, jotka on mahdollista repiä irti kuivuneesta betonista. Paljon ohjeita ja vinkeistä löytyy netistä, mm. tästä ja tästä. Kokemus oli kuin aikuisten hiekkalaatikkoleikkiä, johon taisin koukuttua.

Cement (or concrete) is magnificent material for hand crafting, very trendy at the moment, and no wonder as it is at the same time ascetic and beautiful. Bare beauty!13 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Siis voi apua... aivan ihana! Tahdon kanssa tuollaisia! Miten tuon siis teit? Mitä käytit muottina? Voi ei voi ei... pakko saads :)

Elsa kirjoitti...

Kiitos, Marja! Muottina käytin Pringles-sipsiputkiloa, joka oli helppo irrottaa repimällä betonista.

Anne-Mari kirjoitti...

Tosi kivat!!

Elsa kirjoitti...

Ja vanhoja leivosmuotteja, jotka öljysin ruokaöljyllä.

Essi / Esmeralda's kirjoitti...

Todella kivat tuli! Eikö vaan ole koukuttavaa puuhaa!? :) Ja mukava, että vinkeistäni on ollut hyötyä!

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Kerrassaan upeita luomuksia!

Päivi Lemström kirjoitti...

MENIN IHAN SANATTOMAKSI, AIVAN MIELETTÖMÄT... SEKÄ BETONIPURKIT, ETTÄ IHANA MUKISI...sinä olet todella taitava...senhän jo tiesinkin, että sinulla on esteettinen silmä, mutta että olet vielä noin käteväkin. Kiitos ihanista vinkeistäsi!

Elsa kirjoitti...

Hyvät ja selkeät ovat vinkkisi, kiitos niistä. Juu, tähän koukuttuu niin helposti.

Elsa kirjoitti...

Kiitos kaunis!

Elsa kirjoitti...

Kiitos, oot ihana!

Elsa kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoistasi! Oon aina tykännyt tehdä käsilläni erilaisia juttuja.

Sirkka kirjoitti...

ja jälleen nähdään kättesi taitosi tuloksia, joita on hyvä hyödyntää kun ne on lahjaksi saatu ja mikä kiva kun on vielä mielekästäkin puuhaa ja nauttii siitä. Minusta ne ovat kivan näköisiä ja oivat noille tuikuille. On ne vaan niin kauniita ja hyvä tuikun sammuttaja tuo minkä olet laittanut päälle. Hyvin olet onnistunut niiden tekemisessä, erittäin siistiä jälkeä! Oikein kivat!

Halauksin

Elsa kirjoitti...

Kiitos, Sirkka! Tää on kivaa.