perjantai 14. syyskuuta 2012

DIY: HEADBOARD

Palaan taas maailman helpoimpien askartelujen pariin. Jotka ovat niitä parhaimpia. Washi-teippiä sängynpäädyksi, kolmea eri teippikuviota, ja siinä se. Nyt onkin Habitare -viikonloppu, aivan huippua. Voitin Lumon pika-arvonnassa messulipun, joten hyvä syy lähteä Habitareen, kiitos Lumo!

Vielä ehtii osallistua TSN Gallupin pop-up-lukijatutkimukseen, joka löytyy oikealta sivupalkista. Vastanneiden kesken arvotaan superlahjakortti, joten kannattaa osallistua! Superlahjakorttilla voit tehdä ostoksia mm. H&M, Kappahlissa, Suomalaisessa Kirjakaupassa, Sinooperissa, Jack & Jonesissa.

The simplest DIY again:  I just put three kind of maskin tapes for a headboard over the bed.
By the way, Habitare, Furniture, Interior decoration and Design Fair is held during this weekend in Helsinki.3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

LIKE:))

Anne-Mari kirjoitti...

Hyvä lopputulos. mahtaako onnistua jos telkkarin kehystäis-olen meinaan suunnitellut?? Ei ole taulu-tv:tä vaan n. 7 v vanha ja kiva harmaa sävy, mut kaipais piristystä....

maiju kirjoitti...

Hyvä idea! Ja ah nuo Marimekon trikoolakanat, arvon itse koko ajan sen välillä että tilaanko vaiko enkö myös vihreävalkoraidalliset...