torstai 4. lokakuuta 2012

Almost Fri-day, jay!

Eipä ole ihmeempiä tapahtunut, ainoastaan pieni suuri jääkaappihajoamisräjähdysepisodi. Tässä menneellä viikolla jääkaappi-pakastimeni hajosi keskellä yötä, onneksi olin vielä hereillä, sillä tulipa kiire saada pakastin tyhjennettyä. Meni monta litraa kesän mansikoita ja vadelmia hukkaan.  Ja kauhea haju lähti pakastimesta. Nyt on uusi jenkkijääkaappi hankittuna, ja elämä hymyilee sillä saralla. Ja on taasen huomenna perjantai. Mihin ne päivät oikein katoaa?

I was just telling about my fridge problems as it broke down and as a result frozen strawberries and raspberries were thrown away. Now a new fridge is bought but no berries left. Anyhow  I am happy as tomorrow is Friday, jay!


3 kommenttia:

nina kirjoitti...

Ui, inhottava tilanne! Miten ne aina pruukaavatkin mennä rikki just kun on tuoreet marjat saatu vaivalla laitettua. Hajoaisivat keväällä ;-)

Meikä eli kauhun hetkiä viikolla, kun pesukoneesta alkoi kuulua kummia. Taisi olla vain jokin hiekanjyvä ja toistaiseksi selvisin säikähdyksellä. Nää nykykoneet mitään kestä!

Mukavaa syksyistä viikonloppua sinulle!

Frida - Visualaddict kirjoitti...

Inhottava tilanne tuon jääkaapin suhteen... onneksi sait jo uuden tilalle;)

Kauniita kuvia, kuten sinulla aina...

Terkuin, Frida

Frida - Visualaddict kirjoitti...

Hei Elsa

Laitoin sinulle haasteen blogiini, toivottavasti otat sen vastaan;) Käy kurkkaamassa ja have fun:

www.kotikaupunginlaidalla.blogspot.fi

Terkuin, Frida