perjantai 26. lokakuuta 2012

First snow

Ensilumi on tänään näyttäytynyt Helsingissä, kaiken kaikkiaan kylmä viima, kalsea sää. Ja tietysti vielä kesärenkaat alla, vasta maanantaina vaihdetaan. Jäin kotiin vietämään etäpäivää huonon kelin takia. Toivottavasti lumi häipyy yhtä nopeasti kuin tulikin.

Kaikki mukaan sunnuntaina Nurmijärvelle Wanilla Rosen Riitan järjestämälle sisustuskirppikselle, klo 12-14. Minäkin olen siellä myymässä vähäisiä aarteita. Täällä lisää tietoa.

First snow and icy wind today in Helsinki. Have a nice weekend!


5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ensi lumi on täälläkin ja liukasta on... Onneksi on talvirattaat autossa alla!

Elisa kirjoitti...

Heiiiii, mä oon (ehkä) tulossa sinne sunnuntaina. Kiva, että oot myymässä. :) Voidaan sit sanoa heipat ihan livenä. Toivottavasti nähdään.

Ira kirjoitti...

Mies vaihtoi renkaat eilen, kun luistelin autolla edellisen päivän, hui! Lunta täälläkin ja pakkasta... Luulen, ettei lumi kovin pysyvää vielä.

Kivaa viikonloppua! :)

Päivi Lemström kirjoitti...

Kivat kuvat jälleen...täällä Varsovassakin satanut lunta! Blogissani on haaste sinulle, jos vain haluat ottaa vastaan...
X Päivi

Elsa kirjoitti...

Kiitoksia kommenteistanne, arvoisat leidit! Ja Elisalle, toivottavasti nähdään huomenna, niin voidaan moikata livenä. Päivi, kiitos haasteesta, jonka otan vastaan, kunhan mietin vähän.