sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Sneak peek to Inspirations

Elsan päivän kunniaksi on kiva kertoa seuraavaa...

Tervetuloa tutustumaan Suomen suosituimpaan blogiportaaliin, Indiedays uusiutuu lokakuun aikana.
Jutun pääjuoni: yksi sivusto, 300 blogia, tuhat ideaa. Ei lainkaan tyhmempää.  Uuden Indiedays Inspiration -palvelusta lukija löytää samalta sivulta 300 laadukasta yhteisöön kutsuttua blogia. Ja samaan yhteisöön liityn minäkin, jännää!

Indiedaysin sisältö laajenee nyt ruokaan, sisustukseen ja lifestylen uusiin aiheisiin. Indiedaysin omien blogien lisäksi portaali näyttää 300 blogin uudet postaukset värikkäänä kuvavirtana. Suurin etu on se että voi helposti bongata kiinnostavat jutut ja löytää uusia inspiroivia blogeja. Erittäin näppärä palvelu. Inspiration blogilistalta voi kätevästi valita suosikkinsa. Ja kokonaisuudessaan vähän erilainen blogiportaali - ainakin minun mielestäni.

Haluatko olla eturivissä ja etukennossa? Sillä jo nyt Sinulla on loistava tilaisuus  VIP'na päästä kurkistamaan kehitteillä olevaan beta-versioon, se on helppoa kuin heinänteko, mene sivulle http://indiedays.com/showroom/inspiration/  ja syötä sinne sähköpostiosoitteesi ja tunnukset  Indiedays Inspirations'iin lähetetään Sinulle sähköpostitse ensi viikon alkupuolella.

Kuvasieppaus Sisustus Inspirations -sivulta:
Kuvasieppaus blogilistalta:


 

4 kommenttia:

Ainosofia kirjoitti...

Kyllä tuo vaan hienolta ja toimivalta jutulta näyttää :)

Tiina A kirjoitti...

Kiva! Pitaa ehdottomasti ruveta seuraamaan.

Päivi Lemström kirjoitti...

Hei, varmaan hieno juttu, toistaiseksi en oikein ymmärrä koko hommaa, mutta selvinnee ajan kanssa. Jään seuramaan, mukavaa alkavaa viikkoa sinne!

Minna Perälä kirjoitti...

Minäkin täällä innolla mukana :-)) Blogisi on inspiroiva ja niin tyylikäs että totisesti se ansaitsee olla noiden 300 joukossa :-))

Kiitos linkistä, minä menen viivana sinne antamaan s-postiositteeni