lauantai 3. marraskuuta 2012

Poster loveSain viime viikolla kivan paketin postista. No, tiesin sitä odottaakin, sillä olinhan tehnyt tilauksen Room 21:sta. Paketista kuoriutui nämä mustavalkoiset printtijulisteet. Laitoin ne Ikeasta hankittuihin kehyksiin. Tällä hetkellä olen kovasti tykästynyt erilaisiin printteihin, tekstit, numerot ja graafiset kuviot - etenkin mustavalkoisena - kolahtavat kovin.  Mukavia pyhiä!

At the moment I like a lot b/w print posters with texts, numbers and grafic figures. These are bought from here. Have a nice holiday! 

7 kommenttia:

Annina kirjoitti...

Itsekkin olen noita printtijulisteita katsellut mutta tilaus on edelleen tekemättä. Nämä kuvat saavat kyllä hyökkäämään tilauksen pariin

Essi / Esmeralda's kirjoitti...

Ihanat julisteet! Tykkään tosi paljon.

Oletko ajatellut, että voisitko avata kommentoinnin anonyyminä? Mun surffailuselain on kirjautuneena toiseen googletiliin, missä vanha blogi oli...mulla jää monesti kommentoimatta sun kivoja juttuja, kun en jaksa kirjautua!

Elsa kirjoitti...

Esmeralda, voin toki - vähäksi aikaa ainakin.

selma kirjoitti...

Nice!

IMAGE kirjoitti...

Jeee, nyt voin kommentoida uudesta osoitteesta. Kiitos. <3

Oih, tuo mustavalkoinen CMYK on niin kaunis. :) Taidan ihan itsekkin sitä harkita.

Päivi Lemström kirjoitti...

HIENOT!!!

KATJA/ NEOVIA HOUSE kirjoitti...

Minä myös heikkona printteihin, fontteihin, ja mustavalkoiseen (vaikka pidän myös väreistä, eli liian tiukan mustavalkoisen parissa en ole kotonani).
Mainostan tässä samalla arvontaa: palkintona graafinen mustavalkoinen lintutyyny:
http://neovias.blogspot.fi/2012/11/giveaway-arvonta.html. Tervetuloa osallistumaan, jos palkinto miellyttää :)