maanantai 11. helmikuuta 2013

Blog love

Nettisurffailu on mukavaa, aina silloin tällöin törmää ihanuuksiin. Tunnetteko tai oletteko kuulleet taitavasta suomalaisesta Paulina Arcklinista, Amsterdamissa asuvasta valokuvaajasta ja stylististä? Olen seurannut hänen Pinterest -pinnailuaan ahkerasti. Nyt Paulina on perustanut uuden blogin, sinne löydät tästä - klik klik.  Tykkään kovasti hänen tyylistä kuvata ja sisustaa, ja muutenkin kaikesta hänen tekemisestään, yksinkertaisesti vau!  Kannattaa käydä vilkaisemassa!

Is the Finnish photographer and stylist Paulina Arcklin familiar to you? I urge you to visit her blog, It's my visual life. You can find her also in Pinterest. Like a lot her style.

Kuvat | Pics here.
 

6 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Kiitos vinkistä, käyn klikkailemassa. Huippuhyvä staili :)

Marja kirjoitti...

Vau, kiitos vinkistä! Pakko kurkata tuo blogikin heti :) Näyttää tosi kivalta!

Unknown kirjoitti...

Oij, aivan ihana blogi :)

Kamomilla kirjoitti...

Kiitos vinkistä ehdottomasti tulen seuraamaan!

Rantakallion rouva kirjoitti...

Täälläkin kiitellään vinkistä, aivan ihania kuvia ja ideoita!

Unknown kirjoitti...

Kiva kiva, jos tykätään :) Kiittelen kovasti Elsaa linkistä blogiini! Sisustusintoiluhan on taatusti meille kaikille se passion!

Olen mahdollisesti tulossa Helsinkiin Workshoppeineni kevään aikana ja oispa hienoa tavata muita bloggaajia sielläkin! Yritän tässä ehtiä seuraamaan toisten bloggaajien blogeja - mulle ne usein antaa enemmän kuin sisustuslehdet!