maanantai 18. helmikuuta 2013

Haaste: Asiaa

Kiitos, Image,  "kahdeksan asiaa minusta"-haasteesta. Ja haaste pitäisi jakaa edelleen kahdeksalle bloggaajalle mutta minäpä taas toimin toisin, sillä kuka tahansa voi viedä haasteen täältä, jos siltä tuntuu.

Noniin, sitten niihin kahdeksaan asiaan:

1) Olin lapsena ja nuorena erittäin ujo, mutta enpä ole enää. Ujous on karsiutunut pois, ja olen varsinainen suora- ja hölösuu. Niin hyvässä kuin pahassakin.

2) Olen syntyisin Turusta, mutta nykyään helsinkiläistynyt turkulainen. Tapaan sanoa etten ole mistään kotoisin sillä olen muuttanut varsin usein. Lähinnä muuttoreittini on kulkenut pitkin Suomen länsirannikkoa. Yhden syrjähypyn reitiltä tein kauan sitten Italiaan.

3) Rakastan äänikirjoja, ja etenkin dekkarisellaisia. Automatkoilla tulee niitä kuunneltua hyvin ahkerasti, nyt on minulla on meneillään Reijo Mäen Uhkapelimerkki. Äänikirjojen kuuntelu tuo mieleeni lapsuudesta radion kuunnelmat.

4) Olen joskus opiskellut japanin kieltä, ihan viimeisenä opiskeluvuotena piti gradun ohella keksiä muutakin opiskelua, ja valitsin japanin kielen. Se oli verraten vaikeaa, enää ei ole muistissa kuin pari lausetta. Muutenkin olen tykästynyt kielten opiskeluun, ruotsin ja englannin lisäksi osaan jonkin verran ranskaa, saksaa ja italiaa.

5) Pikkulikkana minulla oli haaveammattina kahvinkeittäjä. Toisin kävi.

6) Vaikka minulla oli unelmana tuo kahvinkeittäjäammatti, niin en ole koskaan juonut kahvia, en vain pidä kahvin tuoksusta enkä mausta. Enkä mielellään juo teetäkään, vain ja ainoastaan pakon edessä, kahvia en juo edes silloin.

7) Pukeudun mustiin vaatteisiin, olen tehnyt sitä jo vuosia. Joskus heikkoina hetkinä saattaa minulla olla jotakin valkoista tai harmaata tai oliivinvihreätä.

8) Omaan sarkastista huumoria viljelevän luonteen.

I got from Image a challenge to tell eight things about me. Shortly, I used to be shy in my youth but not any more. I live in the capital of Finland, in Helsinki, altough originally I come from southwestern Finland. Love to listen audiobooks, especially detective stories. I speak a couple of languages; Swedish and English are my strongest, also I know some French, German and Italian, and the elementary of Japanese. As a child my dream job was a coffee maker and odd enough I do not like nor drink coffee. I wear in black clothes and have a sarcastic sense of humour.
5 kommenttia:

Katja - Bag End kirjoitti...

Turussa on tullut joskus 90-luvulla asuttua muutama vuosi. Ja juu, mustat vaatteet ovat IN täälläkin päässä :-) Kahvinkeittäjä joka ei juo kahvia, ihana, mutta et olisi ainakaan ns. syönyt (juonut) kuormasta.

Hyvää viikon jatkoa.
t. Katja

IMAGE black and white kirjoitti...

Voi kuinka hauska "tutustua". :)

Kaisa Palomäki kirjoitti...

:) Samoin, oli mukava lueskella näitä!

Unknown kirjoitti...

Niin ja olet kova nauramaan....:) ja olet mukavaa seuraa...

Elsa kirjoitti...

Kiitos,Tuija, niin Sinäkin.